Friday, august 23rd.

S'up, mate? 
 
Well, jag tycker att det är en härlig dag! Som sagt; jag har alltid haft en bra feeling på fredagar, av nån konstig (?) anledning. Alltid skönt med helg i och för sig. RELAX.
Hm, idag efter min sovmorgon till 09:40 hade jag bara en lektion tydligen - svenska. Visste sedan igår att lektionen humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering var inställd idag men inte att min sista lektion gymnasiearbete var det också. Dock var det ganska skönt, efter att jag ätit en chill lunch med Ellen och Daniel så gick jag hem och bytte om för ett gympass i det vackra vädret, körde en timma och jag känner att jag börjar komma i form nu - skööön känsla. 
Åt mellis med David-bro som kom hem från mamma och vi snackade om indianer; trevlig stund! Därefter åkte far och jag till Dollarstore för att shoppa lite nödvändigt, jag har varit sugen på lösgodis så jag plockade ihop en 20- kronorsburk, omnom! Blev skjutsad till Ludwig efter det så jag är i Hult nu alltså. 
 
Blir en chillhelg den här helgen, Ludwigs föräldrar har dragit till deras Spanienhus så det blir bara älskling, Lina och jag här. Ska se lite film; blir bl.a The Big Lebowski och jag vill även se Warm Bodies då Daniel och Ellen sa att den var asbra. Ludwig gick dock inte med på förslaget när jag nyss nämnde det; "den ska vara som Twilight fast med zombies, ju!". Men AAH, den verkar ju skön svarade jag. Well, får se den en annan gång.

Peace out, trevlig helg.