Kortkort it is!

Hej där!
 
Idag var dagen då jag klippte av typ allt mitt hår. Alltså, ni skulle sett hur saaaatans mycket hår det var på golvet!! Helt sjukt. Frisören förstod inte hur man kunde ha så tjockt hår som mig; hon hade typ aldrig varit med om nån med så tjockt hår som mig tydligen, och fasen vad hon tunnade ur alltså! Jag skojade och sa att jag kunde sälja mitt hår som extensions, det var ju inte jättelångt - men det var myyycket av det i alla fall, en fet, jäkla hög!!
Hon som klippte mig, tror hon hette Josefine, var riktigt duktig och supertrevlig! Har alltid klippt mig hos hon som jobbade där förut, men hon slutade tydligen i april vilket jag inte visste. Men jag blev riktigt nöjd! Även om det kändes så grymt ovant och jag stod framför spegeln och grejade en stund efteråt, var ju tvungen att pilla lite - även att jag förstörde henne styling lite grann, hehe.. Men nu i efterhand känns det så jäkla bra, har nog aldrig varit såhär nöjd! Damn, it feels really, really goooood!
 
Har uträttat lite andra ärenden idag, och ikväll har jag lagat lax i ugn medan farsan och Isak var ute och övningskörde. Det måste jag också börja med snart! Övningsköra alltså. Vore perfekt nu i höst, när jag inte kom in på högskolan osv. Så det blir det nog snart hoppas jag, måste ju gå en handledarkurs till att börja med. 
Har annars tittat på Idol, och det är en hel del bra de hittat! Blir spännande att se. Har en favorit än så länge, eller två kanske.. Yeah, det är kul!
 
 
Nya frillan följer här nedan: