Thursday talk

Hej bloggen. 
 
I tisdags hängde jag som sagt med mitt gamla kompisgäng. Vi handlade käk i nästan en timma till att börja med, haha, stod och diskuterade hur vi skulle göra med allt osv, och sedan gick vi hem till mig för att laga ihop en baconpizza (jag hade ägg på en av mina bitar - yum, John Blund-pizza!) och sedan gick vi och handlade en kortlek då vi ville spela kort men vi hade inga fullständiga kortlekar hemma, haha. Det blev mycket tjejsnack också, vi hade jättemysigt! 
 
I tisdags var jag ledig, och brorsan hade hört av sig vid midnatt för att kolla om han kunde komma hit och plugga körkortsteori och laga köttfärssås vi kunde äta till middag, och det var ju såklart helt okej för mig. Blev en väldigt chill dag med lite sollapande för min del, men solen gick ju i moln hela tiden så det gick inget vidare med det. Vi tänkte dra och bada men bestämde oss för att göra det igår istället, så efter att jag slutat jobbet vid halv fyra, kom David hit och jag skjutsade honom bak på cykeln till campingen där vi slog oss ned i gräset en stund innan vi hoppade i det sköna vattnet. Dock var solen bakom ett fetstort moln i typ tjugo minuter och David ville vänta tills den kommit fram, så vi satt där en stund först och när vi sedan var ute på bryggan för att hoppa i så blev vi riktiga mesar, haha. Men det var verkligen skönt i vattnet! Det var andra doppet för i år för min del, jag vet - illa. Imorgon är jag ledig dock och vill ligga på stranden hela dan! Hörde med Jessica om hon kanske ville dra ut till Långanäs, så får se vad hon svarar, hon kanske har andra planer.
 
Idag jobbar jag kväll så jag börjar vid fyra. Jag somnade nog redan vid elva igår kväll och sov till typ 8 då älskling ville prata när han gick till jobbet. Sedan gick jag upp och gjorde frukost och såg att nästa True Blood-avsnitt kommit, och det är galet vad jag gillar den serien - den ger mig sådan livskraft att jag var helt uppspelt efteråt, blir typ alltid det. Men den här säsongen är grymt bra, även om den är riktigt jobbig på samma gång. AAAH! Sista säsongen!! Jag blir djupt ledsen när jag tänker på det. Jag älskar typ alla karaktärer så innerligt mycket, och känslan serien förmedlar är otrolig - svårslaget.
 
Peace out!
 
Efter badet igår. Tog fram mina fina klänning, den är väldigt urringad på sidorna och bak i ryggen så jag använder den lite som en strandklänning mest då bikini känns mest "lämpligt" under. Men den är fin, och väldigt skön i 100% bomull dessutom.