It's a new week, yo

Hej där!
 
Det gick väldigt bra att jobba i helgen, skönt när man har flyt liksom. I lördags jobbade jag delad tur mellan sju på morgonen och åtta på kvällen, med 2,5 h lucka mitt på dagen. Jag var väldigt trött på förmiddagen och tänkte att jag ska banne mig sova de 2,5 timmarna, men istället tog jag mig ut och besteg Tabergstoppen. Haha! Jag är lite galen tror jag, men kände att jag behövde motion så kändes som en bra idé att gå dit upp. Det var ju en bit upp dit, måste vara nån dryg kilometer typ. Jag var lite ivrig så jag typ gåsprang hela vägen upp och utsikten där uppifrån var helt amaaazing! Kände mig som en ny människa efter den vandringen, hade saknat att vara i naturen nåt så otroligt mycket. Det är där jag trivs allra bäst; finner sån ro där och vackra miljöer är nåt som ligger mig varmt om hjärtat.
 
Sett fram emot denna veckan för det kommer hända en del roliga grejer. Dels börjar skolan vilket blir spännande. Och i helgen blir det förmodligen en weekend i Eksjötrakterna. Ni anar inte hur mycket jag saknar min mor efter all denna tid! Det är helt insane hur mycket man kan sakna en människa, och hur mycket en människa kan betyda för en också för den delen. Har ett så otroligt starkt band till morsan.
Funderar också på att dra på Eksjö Stadsfest, vilket jag först inte tänkt då artisterna inte är såå mycket att hurra för, dock kommer Hoffmaeastro vilka är jäkligt sköna live så det är ju nåt i alla fall. Men mest drar jag dit för att träffa vänner och ta del av stämningen.
 
Nu ska snart älsklingen min och jag iväg och käka lunch. Det blir suuuushiii!
Peace out!
 
Några av mina senaste Instabilder:
Pic #1 - utsikt från berget, dock inte från toppen då detta är från gångstigen påväg upp, kanske är halvvägs upp eller så
Pic #2 - min frukost idag
Pic #3 - två armband jag gjort, min nya grej!
 

Augusti-bravader.

Hallå!
 
Läget med er? Med mig är det bra. Känns skönt att ha omtentorna gjorda nu, det är en lättnad - även att jag nog inte kommer klara alla dårå, men känns ändå skönt att jag gjort dem och det kändes ändå okej. Känner sån himla press över skolan men egentligen behöver jag inte göra det för det löser ju sig, har jag kommit fram till, och det känns också skönt att jag kunna tänka så nu. Blir ju inte lättare av att stressa och sådär, nej nej. Det blir bra!
 
Varit gött att det varit så vackert väder nu när jag haft några dagar lediga från jobb. Jag gillar verkligen sensommaren; det är (eller kan vara) sån skön värme och vindarna börjar liksom bli lite friskare.
Vi var på Vätterstranden igår, Ludwig och jag, och låg där och hade det härligt. Vi badade dock inte för Vättern är ju lite sådär lagom kall, haha.. Därefter drog vi till Piren och drack och öl och käkade varsin pizza. En helt underbar dag!!
 
Idag var vi iväg och kollade lite på A6 och Ikea efter att jag skrivit psykologin. Jag handlade då lite pärlor på Panduro till att göra armband med. Har tänkt på att göra det ett tag, så ikväll har jag suttit och gjort varsitt armband till Ludwig och mig. Jättekul! Köpte både ben- och träpärlor så blandade lite och det blev jättefint.
Imorgon blir det jobb på boendestödet och i helgen ska jag jobba på äldreboendet. Sista rycket nu. Sedan drar skolan igång på tisdag - gerontologi är första kursen ut, blir intressant vad den har att komma med. Handlar om hälsan hos gamla människor (som det stod på Wikipedia, var tvungen att kolla upp en mer exakt definition).
 
Yep, that's pretty much it. 
Peace!
 
 
 

Alive.

Hej bloggen.
 
Tänkte bara kika in och säga hej lite snabbt, ge ett livstecken.
Jag jobbar väldigt mycket och har inte gjort mycket annat - bara lite. Jobbar nu sista helgen på sommarjobbet, så snart får jag lite ledighet. Eller ja, jag har lite tentor att göra så blir ju inte helt ledigt ändå. Har inte haft nån motivation att plugga alls i sommar. Jag som hade planer på att plugga massvis, men jag har liksom inte pallat. Borde planerat det bättre, gjort upp en plan, men nu är det som det är alltså. Ska i alla fall försöka klara en av dem!
 
Är ensam hemma i helgen då Ludwig dragit iväg till päronen sina, de ska ha kräftskiva och sådär. Känns lustigt att vara själv här hemma nu en hel helg, var längesedan vi var ifrån varandra såhär. Vi är så tighta vi två. 
Fasen också, jag som tänkt plugga ikväll.. Har istället malt kaffebönor och gjort i ordning i köket - typiskt mig att göra allt annat än att plugga. Jag har svårt att fokusera på en sak åt gången, det är bara så. Ska läsa lite nu innan jag lägger mig i alla fall.
 
Btw, ni borde lyssna på både Ratatats och Tame Impalas nya album! Båda albumen är helt sjukt bra rakt igenom, spelat dem hur mycket som helst på sistone - i mina nya, grymma Jaybird BlueBuds-hörlurar.