Tjugonde februari it is.

Wazzzzuuuup Friday?!!

 
Dayum, så skönt att ha första kursen överstökad nu! Värsta flumkursen typ, hehehe.. Tentan kändes väl okej, var några uppgifter jag var väldigt tveksam på osv men jag svarade så gott jag kunde på allt i alla fall. Får hoppas det går vägen ba!
Uuh, jag sov inte alls bra inatt. Ludwig var hemma i Hult och firade Peder som fyllde år igår, och det var så himla jobbigt att inte ha honom vid min sida. Hade väldigt svårt att somna, nån gång efter midnatt slumrade jag väl till men jag vaknade upp flera, flera gånger under natten sedan och vaknade kvart i sex sista gången (alarmet var ställt på fem i sex, haha, typiskt..). Hade sån ångest igår kväll bara, uh. Well, har fått ta igen några timmars sömn nu på dagen då jag tog en underbart ljuvlig nap! Blev väl närmare två timmar, tihi. 
 
Efter tentan idag hängde jag med Johanna på en shoppingrunda. Åkte till A6 och kollade på H&M, och jag köpte mig en ny spännande, mascara (typ en utgående variant från Maybelline de sålde för 75 spänn bara, Illegal Definition). Sedan drog vi till Solåsen och gick på Rusta med då jag ville kolla in några Essie-lack de sålde. Dock såg de inte särskilt bra ut, förmodligen var de gamla, så jag skippade det och köpte lite annat istället.
Ikväll blir det middag ute med min kära studiegrupp för att fira att vi tentat av första kursen. Ska käka på Jensen's (igen - för min del, åt ju där förrförra fredagen, hehe) och sedan får vi se om vi drar ut efter det, eller hur vi gör. Trevlans ju!
 
Ha en finfin fredag, läsare!
 
 
Outfit för kvällen. Vet inte om jag ska ha ett halsband? En silvrig örn.. Kan inte riktigt bestämma mig.