Lördagen den 27 juni.

Godkväll kära blogg.
 
Igår var både Ludwig och jag lediga från jobbet så då passade vi på att gå och handla mat på Willys. Jag gick en pw på kvällen (har börjat gå lite promenader nu titt som tätt - skönt som attan) och därefter åt vi en suuupergod baconpasta Ludwig gjorde i ordning.  
 
Ludwig jobbar i helgen så idag har jag varit ensam hela dagen. Har mått himla bra idag; efter att ha sovit till elva och kört ett pass på gymmet så var jag glader. Skönt det är att få må bra! Inte alltid jag är så glad just nu, känner mig så nedtyngd ibland liksom, av alla krav och sådär.. Livet är hårt ibland, men det har också sina alldeles alldeles underbara stunder, och de får man fasiken ta vara på! Och det ska jag säga er att jag gör, grejen är den att jag uppskattar de väldigt små tingen här i livet väldigt mycket - vad det än handlar om. När det däremot är svårt, då känns det däremot väldigt jobbigt och tar emot väldigt mycket. Antar att många känner igen sig, men jag har nästan haft lite ångest nu det senaste, och känt mig väldigt upprörd. Det suger.
 
Ikväll såg jag filmen The Interview med Seth Rogen och James Franco. Haha, galen film! Den var helt ok, ganska kul men också rätt brutal.
Ska nog krypa ned bredvid min älskling som förmodligen somnat nu. Eller om jag ska kolla på ett avsnitt OITNB först, det är ju så bra! Får se hur jag gör, men det lutar mot sängen om jag ska vara ärlig (vilket jag oftast är för jag kan inte ljuga).