28 september.

Hey dear blawg!
 
Haha, blawg = blog (kände för att typ ja, förvränga till det lite lol).
Tänkte berätta lite om vad som hände i helgen. Jo, i lördags så gick vi en sväng på stan då jag skulle in på Monki, där de tydligen hade 3 för 2 i HELA butiken (!!), så därför blev det inte bara en halsduk och ett par jeans som det var tänkt, utan också en jättefin kofta (var ju tvungen att passa på liksom). När jag är där inne på Monki så träffar jag ingen mindre än Matilda. Vi bestämde oss för att ta en fika på Espresso House och snackade lite skit, det var mysigt! 
 
På kvällen kom Ludwigs systrar, alltså Ofelia och Lina, samt deras respektive, alltså Sorin och Henrik, hem till oss för att äta lite hemgjord pizza, dricka lite och spela lite partyspel. Hade en jätterolig kväll! Spelade ett spel på PS4:an som hette Drawful som var så grymt kul! Man skulle rita på sina mobiler och gissa vad alla hade målat, och man kunde få så galna saker man skulle måla ibland, haha, älskar det!
Igår var vi bara jättesega och åt pizza och tittade på Bron hela dagen, mannen och jag. Så har inte så mycket att berätta om igår alltså.
 
Idag drog nya kursen igår, sjukdomslära. Hade föreläsningar om lungsjukdomar idag, det var spännande. Tror den här kursen blir riktigt intressant! Dessvärre blir det nog rätt så mycket plugg, såklart. Haha..
Förut var Ludwig och jag på både Max och Maxi. Jag skulle köpa en skrivare på Maxi så vi bestämde oss för att äta middag på Max då det blev så sent idag. Köpte en skrivare för ett tag sedan på Maxi, men jag råkade sätta bläckpatronen åt fel håll i den och den gick verkligen inte att få ut igen så ja, bestämde mig för att köpa en ny nu (lite surt, ja). Men denna var snyggare så det var najs! Hehe. :) 
 
Nu är jag trötter så ska lägga mig i sängen och spela lite Animal Crossing nu innan jag somnar. Ska på föreläsning åtta imorgon och efter det får vi se vad som händer.
Peace!
 
 Här är turtleneck-tröjan jag köpte på Lager157, förresten! Jag diggar den som fasen.
 
Här är mina akrylnaglar (med lite utväxt nu) som jag målat i ett nytt lack jag köpte i en asfiiin nyans, right?
Tycker faktiskt om naglarna nu när jag haft dem ett tag. Känns inte konstigt längre nu när jag vant mig och de håller ju så grymt bra! Dock är det lite jobbigt att de är så pass tjocka som de är, men det funkar.