Chillhelg deluxe.

Hej där! 😀
 
Otroligt skönt att bara vara hemma nu i helgen. Ludwig är och jobbar idag men igår kväll hade vi mys med pizza och Daredevil. Har sett klart senaste säsongen nu och den var riktigt bra tycker jag! I like it! 
 
Så gött att bara ta det lilla lugna och fixa och greja här hemma. Älskar att få ordning på grejer; tycker det är så stimulerande att gå och plocka och greja och älskar att organisera saker och ting. Haha, jag är lite konstig men det bara är så. Fixade i köket och bäddade rent i sängen, slängde en massa skräp och planterade om en växt. Jag hade nog fått mer gjort om jag inte somnade i soffan efter lunch, haha. Var uppe redan vid 8 idag då Ludwig bestämt skulle upp då och jag kunde inte somna om, så jag var lite trött och jag avgudar ju naps så det var skööönt. Ludwig sa för inte så längesen att jag är som en björn för att jag vilar så ofta, tyckte jag var gulligt! 
 
Annars idag var jag och gick en promenad i stadsparken där det var så vackert med vitsippor öööverallt! Upptäckte att de hade fasaner så stod och kollade in dem en stund innan jag gick och kollade på getterna och lamorna. Fastnade där en stund också och tittade på de otroligt söta små lammen som jagade varandra runt runt i hagen i superfart, haha! Kunde inte låta bli att le brett så söta de var, åååh! Och lamorna bråkade och typ spottade på varandra, så det var lite action.
 
Har pluggat en stund och nu ska jag spela lite Stardew Valley, och sen kanske se nån film - funderar på antingen Big Eyes eller The Danish Girl. 
 
Peace out!