The Jungle Book.

Hej!
 
Var och såg Djungelboken innan och den var sååå braaaa!! Den var verkligen välgjord, allt klickade så bra och den var allmänt feel good, spännande och härlig. Det var episkt! Älskade den. 
 
Kan ni fatta att det redan är 14 april imorgon? Bara jag som tycker april gått så förbannat snabbt? Det är galet!! Läste en artikel som handlade om varför man tycker tiden går fortare ju äldre man blir, vilket var ganska intressant! Ju äldre man är, desto mindre del är ju ett år av ens liv. Om man är 21 som jag, så blir det ju ett år 1 år av 21 år, vilket är en ganska stor del ändå. Men om man t.ex. är 80 så utgör ett år bara 1/80 och då smälter åren lättare samman, så att säga. U get it? Hehe, det låter lite invecklat även att det är rätt så logiskt egentligen. Tog en liten stund för mig att ta in och förstå exakt och det var lite svårt att förklara det så det kanske blev lite konstigt. Lite läskigt att det är så tho! 
 
Hoppas ni har en fin vecka so long! Om ni inte har det - se till att det blir bättre omedelbums! Om ni har det - ha en fortsatt fantastisk vecka!