Härlig morgon.

Goddag goddag, bloggen!
 
Jag startade min morgon helt underbart idag. Brukar inte duscha på morgonen så ofta, är en kvällsduschare innerst inne, men idag tog jag en dusch när jag gick upp och dayum - vad skönt det är att duscha på morgonen! Det var så skönt att jag bestämde mig för att tappa upp ett bad. Kletade även på en ansiktsmask som jag låg i badet med och sedan skrubbade jag även kroppen med en sugar scrub och så filade jag även fötterna (borde göra det mycket oftare för jag har hemska hälar, hehe). Började min morgon med lite hemmaspa med andra ord och det var ljuvligt!
 
Ska iväg och jobba om en stund, bara fyra timmar så det är ju helt okej! Ska vara på boendestödet och där är det dessutom väldigt lugnt, inte stressigt överhuvudtaget så det är skönt. 
Bäst jag äter lite lunch nu och fixar mig klar så jag slipper stressa sedan. Försöker undvika stress i största möjliga mån för stress är ju verkligen inte bra för varken kroppen eller själen. Jag var lite tidsoptimist innan och nuförtiden är jag nääästan tidspessimist istället, haha. 
 
Ha nu en riktigt trevlig dag! :)
Peace out.