Påsk och så.

Hej kära blogg! 
 
Hoppas ni som läser haft en bra påsk, det har jag haft! Jag har haft det riktigt mysigt med familj och vänner. 
I torsdags kom brorsan (Johannes) hit till oss i Jönköping. Vi mötte honom på stationen och sedan gick vi och åt och handlade lite. Så mysigt att ha honom här!
I fredags drog jag till Eksjö. Åkte med Jessica och hennes päron då de hade varit och shoppat lite i Jönköping. När vi kom till Eksjö åkte vi och hämtade Julia och sedan drog vi tre och handlade mat att laga. Efter att vi ätit lite senare kom även Bella och Anna till Jessica och vi förfestade hos Jessica med drinkar och spel innan vi drog ut till hotellet. Blv inte alls länge på hotellet då vi var rätt sena men blev lite dans och så, det var kul!
Efter hotellet efterfestade vi lite och jag åkte hoverboard! Det var skitkul men rätt svårt till en början - råkade ramla och nästan hamna i typ splitt vid ett tillfälle, haha.. Men tillslut kunde jag köra rätt bra och typ snurra runt som fasen på den där grejen, oh yeah! 
 
I lördags tog jag sedan bussen till Nässjö för att fira påsk hos farsan och Lotta med Lottas alla barn och bröderna mina. Vi blev indelade i två lag av farsan och skulle ut på äggjakt, och han hade fixat så grymt bra! Han hade gömt massa kuvert i stan och i dem stod uppgifter vi skulle göra. Vi skulle ta oss till olika platser och göra grejer, som att typ ta kort med restaurangpersonal och bygga en mänsklig pyramid på torget. Och de väldigt fina äggen som Lotta fixat hittade vi tillslut inlåsta i ett skåp på stationen, haha skitkul verkligen!! De är så påhittiga de två.
Sedan åt vi otroligt god påskmat och hade allmänt mysigt. Mycket bra påskafton!
 
I söndags kom morsan och hämtade mig och bröderna. Ludwig åkte till Hult i lördags kväll så han var där under söndagen.
Var så himla mysigt att få träffa både mamma och Gunder och mormor och morfar som var där med. Åt väldigt god middag, drack väldigt gott och bara hängde. Underbart. 
Sov hos mamma till igår måndag, och vid ettiden fick jag skjuts in till stan för att träffa Amanda. Äntligen!! Pratat om att ses så länge nu. Fick äntligen se hennes lägenhet och det var så kul att ses igen och catcha upp, hade lite att prata om. 
Blev hämtad av Ludwig och hans mor & far hos Amanda sedan, för att få skjuts tillbaka till Jönköping. Vi gick på Ikea och handlade lite grejer. Jag köpte en kaktus i Eksjö så behövde en kruka och så köpte vi även en korg att slänga lite kontroller och grejer i samt en filt och galgar.
 
Försökte fatta mig så kort som möjligt men det blev en del ändå, haha typiskt.. Hade inte datorn med mig i helgen.
Ludwig och jag har precis varit och käkat burgare på Bada Bing, och dayum vad gott det är där alltså! Ludwig dog lite, hehehe.
Imorgon ska Ludwig och jag jobba på boendestödet båda två då han ska gå bredvid där imorgon. Haha, det blir skoj!
 
Ha en fin vecka, finisar. Peace!
 
 
Köpte denna rätt så stora kaktus på Willys i Eksjö, som jag bara var tvungen att ha och fick ha mellan benen när vi åkte hem till Jönköping i bilen, haha knasigt.
 
 
Intressant och ganska gott iste från Ikea. Finns med björksmak också och kostar bara 15 kr vilket ju inte är så farligt, det är ju ekologiskt och allt.