Oktoberfavoriter. 🌟

Lindex BH Flirt Wirefree Bra som är en jäkla sensation till BH alltså!! Jag hatar osköna BH:ar, det är det värsta som finns typ, men nu har jag äntligen hittat en helt jäkla amazing BH utan bygel och shit som både är skön (eller ja, inte oskön i alla fall vilket är huvudsaken) och håller brösten på plats! AMAZEBOOBS!! 
 
Bildresultat för lypsyl vegan
Gillar Lypsyls senaste tillskott i familjen! Har dock bara testat den lila och den bruna - som doftar gott och återfuktar bra. Det bästa är ju att de är veganska. Visst att jag inte är vegan eller så (om det skulle låta så) men jag förespråkar ju absolut veganskt/vegeterianskt!
 
 
 
Liptons gröna te med smak av citronmacaron. Överraskande gott! Drack det på jobbet i helgen och visste då inte att det var grönt te, men nu ser jag att det står det när jag la upp bilden här, haha, och det kunde jag aldrig anat faktiskt. Grönt te kan ju vara rätt beskt och typ inte smaka sådär jättegott utan ha lite bismak av gräs/hö; men detta får en stor tumme upp av mig!
 
 Upptäckte att Stardew Valley-soundtracket fanns på Spotify och blev såå glad! Älskar verkligen musiken i spelet. Min absoluta favorit är In the Deep Woods (1:58:28) som spelas när man är i skogen, och jag brukar alltid stanna länge där bara för att höra hela låten, haha. Så förstår ni att jag är glad att jag nu kan lyssna på den på repeat på Spotify? Haha. :)
 
Bildresultat för Luscious Long 3 Minute Miracle
Grym hårinpackning från Aussie som doftar typ bubblegum! Köpte den för ett tag sen när Åhléns sålde dem för halva priset, de är annars rätt dyra. Håret blir verkligen otroligt mjukt och fint av den så jag gillar den starkt! Skitsmart flaska också då öppningen sitter under och det är inget lock på utan man bara trycker ut den mängden man vill ha liksom - bara sådär! Oooh yeaaah baby!