August 29.

Var hälsad!

Nu är skolan igång ordentligt, och det känns helt ok alltså; jag gillar mitt schema med tre sovmorgnar och ämnena är bara roliga sådana, i princip. Hade till exempel 'människans språk' idag, vilket är riktigt intressant och filosofi är jag ganska pepp på också, men den var dock inställd idag. Fattar dock inte grejen med humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering riktigt.. Men men, blir säkert finemang (eller nåt). 
 
Cellodejten blev av i tisdags och det gick finfint att spela och vi såg färdigt True Blood S06 nu, AAH! Den var bra. Men vill ha mer, var bara 10 avsnitt och inte 12 som det brukar vara, blah lite sorgligt. Jag älskar True Blood av hela mitt hjärta, det är fan så jäkla grymt!! Måste läsa resten av böckerna också. Hehe. 
Igår var jag och tog ut min p-stav efter typ 3,5 månader bara, men jag trivdes inte med den så. Främst för finnarna som kom tillbaka och som kliar och ömmar på ryggen; mina p-piller Yasmin jag åt förr motverkade finnar så jag saknar dem helt enkelt. Fasen vad Ludwig försökte skrämma upp mig i väntrummet, haha, dock är jag inte så skraj för sånt (jag rent utav gillar nasty stuff, spännande med blod och annat snusk ju) så jag var rätt kolugn när han sa att de skulle skära upp min arm med en s.k "rambokniv" osv.. Han är ju för rolig, min älskade.
 
Var och fikade på stan med min bejb Lee efter skolan idag, åt varsin grillad macka och drack latte. Myyys!
Redan torsdag idag så imorgon blir det Eksjö Stadsfest! Blev glad när det visade sig att älskling ska gå båda dagarna, wiiiiee! Jag är väl mest sugen på The Sounds men ska bli lite kul att se YOHIO och Syster Sol med. Hoppas på att upptäcka lite nytt på Vaxblekaregården också; där älskling och jag satt och myste till Trummor & Orgel förra året. Blir nog trevligt! 
 
Är hos älskling ikväll och nu ska vi se Warm Bodies, älskling gick med på det tillslut woho! 
Peace out.
 
The latest on Insta;
Sminkad med ögonskugga av älskling, more is less, eller hur var det nu?
 
Fika med min fina, fina vän idag.
 
 
 
True Story.
 
Heter förresten 'bohemianblueberry' på Instagram om nån vill följa, hihi.