31 mars.

Hej där bloggen!
 
Då var redan måndagen över, snart. Jäklar! Ja, tiden går och nu är det till och med vår. Försöker rimma lite här, men nä jag slutar nog där (oh, det där rimmade faktiskt också!). 
Hade en riktigt bra helg, måste jag säga, den var fin på alla sätt och vis och jag bara njöt - allt kändes bara bra liksom. Good times. 
 
Jag väntade spänt och anade att jag skulle få ett sms om att min studentklänning kommit tidigare idag - och den kom! Så efter att jag varit och gymmat med Ellen, stack jag och hämtade den kort därefter. Den satt som en smäck; vilket är ganska otroligt då jag liksom chansade och tog en storlek som jag trodde skulle bli bra och så är den helt perfa! Ett minus var bara att den långa dragkedjan bak i ryggen var guldig - inte silvrig som jag trodde den var då det verkligen såg så ut på bilderna. Jag är alltså mer för silver så det var lite synd, men det är strunt samma känner jag då den var superduperfin i övrigt, verkligen! O.o 
 
Ikväll har Lee och jag lirat på våra cellos! Och det gick riktigt bra måste jag säga, för att inte liksom veta hur det egentligen ska gå till så att säga. Men det låter ändå bra, i alla fall början av låten, så det ska nog gå att fixa så småningom - eller ja snart för om knappt två veckor har hon ju sin fest. Ska öva även imorgon och förmodligen torsdag och fredag också, för nästa vecka kommer jag inte ha mycket tid till det. Det är faktiskt jäkligt kul att försöka synka varandra, men svårt såklart.
Har tagit mig en skål mjölk och flingor, det är så smarrigt med mjölk & K-Special! Åt godaste middan tidigare; med galiamelon, parmaskinka, parmesanost-skivor samt oliver. ÅÅH! 
 
Peace!
 
Min middag idag - damn!