Sushi och sår.

Hej hej heeej! 
 
Så var det redan måndag idag, alltså! Det var som sjutton vad dagarna ska gå - snart jul och allt! Vilket jag absolut inte har något emot förstås, men är typ inte lika astaggad som jag brukar vara? Eller jag är ju taggad men inte så extremt. Well, det kommer nog! Har redan satt upp en julstjärna i vardagsrumsfönstret och köpt en del julklappar, och druckit glögg och ätit pepparkakor, så då är jag nog rätt sugen på jul ändå kanske? Eller vad säger ni om mitt beteende? Haha, skojar. 😅
 
Såå, nu tänkte jag berätta om min dag, för idag har jag varit på sårutbildning och det var intressant; mycket intressantare än jag trodde det skulle vara! Speciellt med alla förband som föreläsaren, som är sårspecialist, visade upp för oss. Hon sa att det finns ca 800 olika förband sammanlangt men hon visade oss bara ett urval då. Fanns en hel del skoj! Till exempel ett förband som såg ut som en helt vanlig kompress som när den kom i kontakt med fukt blev till slemmig gelé!! Skitcoolt! Fanns också ett otroligt absorberande förband som knappt kändes blött trots de 100 ml vatten det sugit åt sig och det gick inte ens att krama ur en enda droppe. WOW! Vilken vetenskap med alla dessa förband alltså, fascinerande!
Det var en bra föreläsning och det bjöds på godis och gott fika dessutom, vilket såklart höjde upplevelsen ytterligare, haha. 
 
När jag kom hem gjorde Ludwig och jag sushi! Hade en laxbit kvar i frysen från förra gången vi gjorde sushi, vilket var rätt längesen. Vi gjorde nigiris bara, med lax och avokado och med färskost och wasabi under laxen och avokadon. Blev jättegott! Tittade på Punisher när vi åt, som för övrigt är en riktigt bra serie!!
 
Ha en fin vecka!