New years eve.

Hey there!
 
Åh, episkt med nyårsafton. Man har ju överlevt ännu ett år, blivit lite mer erfaren och på nyår börjar man planera en hel del, nyårslöften är ju klassiskt, vilket känns fint. Jag har en del att se fram emot nästa år och man börjar planera in saker att se fram emot, tänk alla nya filmer och serier som komme till exempel. Jag får skriva ett inlägg om saker jag ser fram emot år 2013, publicerar det nog imorgon eller så. 
 
Det blir en lugn nyårsafton för mig, är hemma hos Ludwig med hans familj och vi ska käka lite gott och skjuta lite raketer, tror jag minsann att det blir. Åh, nyårskyssen kommer bli den bästa nånsin också. 
Nu sitter jag och kollar när Ludwig kör The walking dead game som han köpte igår, det är ganska awesome! Det är som att sitta och titta på serien fast med andra karaktärer, Glenn har dock varit med än så länge. Man ska mest klicka runt lite och välja bland olika alternativ i olika situationer. Ser ju inte helt lätt ut för det, liksom. Riktigt spännande..

I wish you a happy new year!!

 
 
 
 
 
 

Spring.

 
Jag börjar tagga vår när jag bläddrade igenom vårkatalogen för H&M och såg lite fint. Jag älskar ballerinaskorna med dip dye-effekt och ryggan är ju för fin. Såhär skulle jag inte ha nåt emot att matcha; kjol, grafiskt mönstrad topp och balla ballerinaskor med lite finfina accessoarer som en hatt och halsbandet från Gina Tricot. Allt är från H&M förutom halsbandet. 
 
Skulle även gill att matcha kjolen med en cool topp med tryck och Converse. Toppen är från Gina Tricot och skorna från Zalando, de var de Conversen jag hade i min "Fashionabelt"-mapp, Gorillaz! 
 
 

Visible comet 2013.

En meteorit kommer att falla över jorden i flera månader under slutet av 2013! Ison har den redan blivit kallad. Den kommer alltså vara synlig ett bra tag och den kommer att lysa starkare än en fullmåne. Det var två ryska astronomer som kom fram till detta. De menar att denna komet kommer att vara en av de ljusaste kometer som setts genom många generationer.
När kometen når vårt synfält, har det tagit den flera miljoner år att ta sig hit. Den kommer från Oorts moln som är en reservoar som består av flera biljoner bitar av sten och is och är rester från födelsen av planeterna. 
 
I slutet av november kommer man att kunna se den med blotta ögat, strax efter att mörkret lagt sig och Ison kommer att befinna sig i samma riktning som den då sjunkande solen. Under två månader kommer man att kunna se kometen på kvällshimlen, falla i riktning mot polstjärnan i norr. 
 
Åh, vad ledsen jag skulle bli om jag inte får se detta under, jag är en sucker för astronomishit, jag är så fascinerad redan! Kommer ju att bli nästa års höjdpunkt, för mig i alla fall.
 
Källa
 
Google