Thursday, 31st of october.

God kväll bloggen min. 
 
Jag tog buss till min älskade för en timma sedan, så här är jag nu. Blev hämtad här vid två av pappa för att ta passfoto, han var tydligen också i behov av nytt pass. Hade för mig att man knappt fick le eller "förvränga" sitt ansikte allt för mycket på ett passfoto; så resultatet blev nästan en lite sorgsen Ester. Hehe, närå det blev väl helt ok men jag såg inte särskilt glad ut.
Vi drog till Dollar Store efter att vi fixat passen, för att kolla efter en pajform främst. Jag har tänkt baka en blåbärspaj i flera veckor nu men det har alltså inte blivit av och vi hade ju ingen pajform hemma hos farsan heller för den delen. Jag hittade även ett par snygga solglajjor; en modell jag varit sugen på, till ett redigt bra pris - så var tvungen att satsa, hehe.
 
Far och jag drog till gymmet runt halv sex för att köra ett hårt pass, jag hade inte gymmat på över en vecka så det var gött och därefter åkte vi och handlade ingredienser till min blåbärspaj och väl hemma satte vi igång med våra köksprojekt; pappa med laxen och jag med pajen då. Jag har velat göra en blåbärspaj med havregryn så det testade jag att göra med de blåbär jag hade kvar. Här är receptet jag gick efter, har dock inte smakat pajen än men det verkar väldigt bra. Brukar använda den sidan om jag ska göra nåt och om man är medlem på sidan kan man anpassa receptet efter hur många portioner man vill ha. Super.
 
Nu ska älskling och jag köra Guild Wars 2. Körde det igår kväll och det är riktigt mysigt att lana med min älskade. Vi såg även film igår kväll, Childs Play 2, med den onda dockan Chucky. Jag tyckte den var ganska bra och sicken bad ass-docka han är, alltså. Har inte sett första, men det spelar nog ingen roll.

Peace.

 
Två bilder från min Insta;
En liten regnbåge från igår.
 
Nya solbrillor, mitt i hösten. Jag är knäpp.

Storm.

Yeah, det var en riktig storm som drog in i landet. Var ute på vischan och satt och spelade brädspel med älskling och storebror igår kväll, lyssnandes till stormen som nästan dundrade utanför; det knakade i husväggarna och det var ganska obehagligt att titta ut i vår lilla damm och se hur det nästan skvalpade där i och dessutom vinade det i både köksfläkten och braskaminen. Som tur var gick inte strömmen, man satt nästan och väntade på det. Ruggigt.
 
Well, älskling och jag åkte med mamma tidigt imorse då hon åkte till jobbet. Sedan sov vi vidare hos pappa då vi planerat in lunch och bio idag nämligen. Pappa bjöd oss på lunchen, vilket var riktigt trevligt. Han åt dock inte med oss sedan då vår hunger inte riktigt tajmade, hehe. Blev Sunricebuffé och som jag längtat, smaskens. 
Vi var och såg filmen Gravity ikväll, i 3D. Så värd att se i 3D! Jäkligt snygg och spännande och Sandra Bullock är så bra. Rymden är inte att leka med, kan man dra som slutsats av filmen.
 
Peace out.
 
Gravity - En film värd att se.

October 27.

Hej där, bloggen.
 
I fredags kväll blev det pizza med Agnes, Amanda och Josefine. Dock blev det inte som vi tänkt oss med filmen, då det sket sig, men vi tittade på Idol. Blev inte så mycket mer än det, men det var kul att träffa dem en stund och ta igen lite.
 
Befinner mig hemma hos mor min, med älskling och två av mina bröder är även de här. Åkte med mamsen hem då hon kom från skogen i går och strax efter att vi kom hem så anlände även mormor och morfar här ute. Mormor tillagade skinkstek och till kaffet blev det hennes goda morotskaka, inte dåligt. 
Igår kväll drog Så mycket bättre igång så mamma och jag slog oss ned i soffan och tittade på det. Ingen av deltagarna tilltalar mig särskilt mycket men det blir nog spännande ändå; jag gillar det programmet, det är faktiskt riktigt trevligt. Det är väl det enda jag brukar titta på när det kommer till tv-program. 
 
Idag låg jag och läste lite på förmiddagen, i min skräckroman Hanteringen av odöda, som jag lånat om två gånger nu. Har inte blivit att jag läst så regelbundet så jag får ta och greppa den lite oftare nu så jag slipper låna om ännu en gång, hehe. Den är verkligen annorlunda, kan jag säga. Tittade även på ett avsnitt Sleepy Hollow med älskling innan jag gick ut och krattade i trädgården i nästan två timmar eller nåt sådant. Mamma frågade mig nämligen om jag inte kunde kratta lite, allt för min mor. 

Peace out.

 Igår fick jag ett ryck och sminkade mig lite extra fint med primer under ögonskuggan (vilket gör ögonskuggan mycket intensivare), riktigt grymt. 
 
 Myspys på vischan är alltid fint. Älskar dessa ljusstakar.
 
Krattade hela baksidan idag, puh! Älskling hjälpte mig plocka upp alla lövhögar sedan.