Take a walk, take a walk.

Good day, Sir! 
 
Kom nyligen in efter en cirkus två timmar lång promenix med mammsen. Skönt. Vi gick bort till vårat nya hus som ligger 3 km bort och sedan tyckte jag att vi skulle kolla efter en sjö jag hade för mig låg där nånstans, och mycket riktigt låg den där jag fått för mig. Jättefin sjö; perfekt att dra dit i sommar och ha picknick och kanske ta sig ett dopp.
 
Har annars rensat ur mina byrålådor som är proppfulla av nostalgiska saker och ting, slängde en del onödigt dock. Vi flyttar om en månad så det är ju bra att förbereda sig lite, har flyttat förut, va! YES. 
Om en timma ska vi åka och hämta Ludwig och sedan ska vi på teater, Lee kommer också. Ska äta en pizza tillsammans först. Fick nämligen gratisbiljetter av Ellen, som medverkar i pjäsen, Arsenik och gamla spetsar som den heter, en kriminalfars; blir säkert skoj. 
 
 
Milsten. Ballt.
 
 
Morrisen.

Nomad.

Ute på vischan nu! Far runt som en annan nomad, jag vet. Fast min familj är i princip nomader, har snart flyttat tio gånger i Eksjö bara. Flyttade från Vetlanda först så sammanlagt blir det snart elva gånger, för vi ska flytta igen! Mamma har köpt det fina hus vi var och tittade på. ÅH så fint det kommer bli!
 
Ludwig och jag hade myspys vi. Vi satt båda och spelade igår vid varsin dator, han spelade sitt Final Fantasy XVI beta och jag levlade lite i Guild Wars 2 då. Sedan tittade vi på Weeds.
Åkte med Ludwigs päron till stan runt tre då de skulle till Spanien, underbart med sommarställe i Spanien alltså! Superfint ställe de hittat. I alla fall, jag mötte mamsen på ICA då hon kom från hundutställning och så handlade vi lite innan vi drog hem. Och nu ska vi laga tacos. Blir film ikväll; The imaginarium of Doctor Parnassus, den verkar spännande och jag har ju ett mål att se alla filmer med Johnny Depp, så. Oj, kul att alla dagens inlägg handlar om J. Depp..
 
PEACE
 
 
 
 

Body art.

Gah! Jag vet inte längre, blev plötsligt osäker på min f-hålstatuering. Den är ju stor att börja med, säger folk när jag frågar. Dock är jag ganska egenvillig och egensinnig och brukar inte direkt bry mig om andras åsikter.. Men det handlar ändå om något som ska präntas in i min hud för evigt, så jag kan inte låta bli att fråga om andras åsikter. Har till och med berättat för en tatuerare om den men nu jag har lite andra idéer, andra tatueringar jag vill börja med. Har en lite tokig idé om att tatuera in precis samma tatuering som Johnny Depp, men det är ju lite patetiskt ändå, eller? Skulle dock kännas coolt, haha. 
 
 
Osäker på denna plötsligt, what to do..?
 
Den där triangeln är fin...