Life is nice.

Hej blogg! 
 
Haha, har ingen aning om vad jag ska skriva typ. Jag mår bara bra och känner för att uttrycka det i ord - typ. Haha, jag är så knas, jag vet.
Sitter med Ludwigs feta lurar och dunkar musik efter en väldigt bra måndag. Jobbet rullar på och det känns så otroligt bra att hjälpa människor. Dessutom har jag en väldigt fin pojkvän som får mig att må så himla bra och som är en enorm motivation för mig här i livet. Trots motgångar så är livet ändå väldigt härligt att leva måste jag säga! Ska på bröllop på lördag också, vilket jag ser fram emot supermycket, ska bli riktigt kul att se fina paret Simon och Denise vigas!
 
Annars har jag väl inte så mycket att säga, så jag tror nog jag avrundar här. Det vankas jobb imorgon med, jobbar varje dag fram till fredag. Göttans!
Peace out, readurz!
 
Var och lämnade blod i torsdags, och valde då denna fina mugg som gåva! 
Brukar ju ta en annan variant från Rörstrand som jag valt att samla på, men tyckte denna var himla fin så tog alltså den istället. Pippi i Söderhavet.

Lördagen den 27 juni.

Godkväll kära blogg.
 
Igår var både Ludwig och jag lediga från jobbet så då passade vi på att gå och handla mat på Willys. Jag gick en pw på kvällen (har börjat gå lite promenader nu titt som tätt - skönt som attan) och därefter åt vi en suuupergod baconpasta Ludwig gjorde i ordning.  
 
Ludwig jobbar i helgen så idag har jag varit ensam hela dagen. Har mått himla bra idag; efter att ha sovit till elva och kört ett pass på gymmet så var jag glader. Skönt det är att få må bra! Inte alltid jag är så glad just nu, känner mig så nedtyngd ibland liksom, av alla krav och sådär.. Livet är hårt ibland, men det har också sina alldeles alldeles underbara stunder, och de får man fasiken ta vara på! Och det ska jag säga er att jag gör, grejen är den att jag uppskattar de väldigt små tingen här i livet väldigt mycket - vad det än handlar om. När det däremot är svårt, då känns det däremot väldigt jobbigt och tar emot väldigt mycket. Antar att många känner igen sig, men jag har nästan haft lite ångest nu det senaste, och känt mig väldigt upprörd. Det suger.
 
Ikväll såg jag filmen The Interview med Seth Rogen och James Franco. Haha, galen film! Den var helt ok, ganska kul men också rätt brutal.
Ska nog krypa ned bredvid min älskling som förmodligen somnat nu. Eller om jag ska kolla på ett avsnitt OITNB först, det är ju så bra! Får se hur jag gör, men det lutar mot sängen om jag ska vara ärlig (vilket jag oftast är för jag kan inte ljuga).
 
 

Congratulations.

Jag har lyssnat på MGMT väldigt länge (tröttnar liksom aldrig), och just nu har jag snöat in mig lite extra på deras album Congratulations (från 2010) - för låtarna där i är verkligen spektakulära! Riktigt coola bitar. Gillar speciellt Song for Dan Treacy, för den är sådär fancy/freaky - precis som jag gillar