Junifavoriter.

Hej på er!
 
Idag skulle jag egentligen jobbat min första dag på sommarjobbet (samma ställe som förra sommaren, på ett boendestöd) men jag blev förkyld igår och mådde inte alls bra så fick ringa och sjukanmäla mig. Så tråkigt men jag mår redan lite bättre så jag blir nog snart pigg igen. 
 
Hade en väldigt mysig midsommarhelg i Hult med Ludwigs familj och släkt från hans mammas sida. Kunde ju inte bli annat än härligt med vädret vi hade. Helt stört varmt alltså! 
Johannes och Anton kom till Hult på lördagen och igår kom pappa och Lotta och hämtade Ludwig, Johannes och mig och så grillade vi hemma hos dem och hade det trevligt. 
 
Tänkte jag skulle lista några favoritgrejer från denna månad, so here they come!
 
NO. 1 blir helt klart min nya mobil - en OnePlus 3. Köpte den preciiis när den släpptes och fick hem den för en vecka sedan. OnePlus är ett relativt nytt företag och de säljer grymt bra mobiler till väldigt bra priser då de inte marknadsför sina mobiler osv. OnePlus 3 är typ lika bra som senaste Samsung Galaxy S7 men kostar typ hälften så mycket. Kameran är grym, den har många bra finesser, den fungerar riktigt smooth och den är allmänt awesome - jag älskar den!
 
NO. 2 = Game of Thrones säsong 6. Såg sista avsnittet idag och alltså WOW! Ska inte säga för mycket men den var e-p-i-s-k! Längtar så till nästa säsong!!
 
NO. 3 är en bok jag läser just nu och som jag snaart är klar med. Ja jag har mens, hurså? med Clara Henry. Tycker Clara Henry är så himla skön och gillar hennes videos osv. Den här boken är så himla viktig. Väldigt humoristiskt skriven vilket inte bara gör den lärorik att läsa utan också väldigt kul. Och dessutom är den väldigt intressant! Hon skriver lite som hon pratar ibland och det kan bli lite småjobbigt att läsa men överlag är den bra!
 
NO. 4 är ett spel. Ludwig och jag firade 4 år tillsammans nu och då fick jag Animal Crossing: Happy Home Designer av honom. Har varit sugen på ett tag och nu har jag det alltså i min ägo och kan spela hur mycket jag vill (blivit en hel del), woho! Man ska alltså inreda och det är så kul! Och så extremt tillfredsställande, älskar det. 
 
Número 5 på listan är en riktigt bra rulle vi var och såg - The Nice Guys med Russel Crowe och Ryan Gosling. Så jäkla underhållande! Både Ludwig, Victor och jag var mäkta imponerade.
 
NO. 6. Och så lite musik! Red Hot Chili Peppers nya album är riktigt najs. The Longest Wave är nog min favoritlåt men jag tycker alla låtar är väldigt bra!

The Nice Guys.

Hallå!

Tänkte slänga in ett litet inlägg från mobilen. Alltså ett liiitet litet inlägg bara, typ mikroskopiskt litet. Har ni ett mikroskop till hands? Annars blir det svårt. 😉 Haha, såhär blir det när jag försöker vara rolig..

Är på bussen på väg till jobb atm. Känns såå tråkigt att jobba i detta fina väder bara. Ska väl bli rätt tråkigt väder imorgon och i helgen har jag förstått det som. Men men, har bara mig själv att skylla - har ju valt att jobba. 

Igår var vi på stan och shoppade lite bröllopskläder och sådär och på kvällen var vi på bio med Victor. Vi såg The Nice Guys och den var riktigt riktigt bra! Så det är ett hett filmtips från moi. 

Ha det gött! 🌞

JUNE.

Heeej bloggen! Kul att var tillbaka. 
 
Har gått ett litet tag nu sen sist jag skrev. Vad det beror på? Tja, jag har väl inte riktigt haft lusten till att blogga. Eller egentligen har det väl inte handlat om det utan jag har liksom inte ägnat nåt direkt tanke åt bloggen, har liksom tappat det lite om man nu kan säga så, haha. Kan känna mig lite stressad av bloggen ibland. Vill dokumentera saker som händer för jag tycker det är kul att kunna läsa tillbaka samt att jag gillar att dela med mig av händelser osv, men om jag inte bloggat på några dagar kan jag bli lite stressad och känna att "nu borde jag blogga, annars blir det så mycket att skriva om sen" etc. Så det har varit rätt skönt att bara släppa bloggen lite. Tror inte jag kommer skriva lika frekvent nu framöver som jag tidigare gjort, utan det får helt enkelt bli när jag känner för det, just så jag slipper känner den där pressen. Det ska vara kul med sociala medier - inte jobbigt. 😊
 
 
På sista tiden har jag varit rätt mycket i Eksjö, har varit där de senaste tre helgerna, haha. För två veckor sen hade Lee möhippa och vi var i Jönköping först, sedan åkte jag med dem till Eksjö och på kvällen sen drog jag till Jessica då hon hade hemmafest. Förra helgen var vi i Hult och myste. Nu i helgen var med med Jessica och Ellen och var ute och festade med studenterna på hotellet. Och denna helg som kommer blir det Eksjö igen då det vankas bröllop. Lee och Kim ska gifta sig och det ska bli så kul!
 
Annars har det inte hänt nåt jättespeciellt. I fredags låg jag på Vätterstranden på eftermiddagen, och jag badade! Var så stolt över mig själv. Förra året vågade jag nämligen inte bada då jag tyckte det var för waaay för kallt. Nog för att det var kallt nu med men jag gick i vattnet typ direkt när jag kommit till stranden så det var väl för att jag inte var så jättevarm kanske. Så otroligt fint att ligga på Vätterstranden; jag ser fram emot alla stranddagar i sommar (jobbar väldigt mycket så lär väl mest bli eftermiddagar och inte hela dagar tho). 
 
Nu ska Ludwig och jag titta på film.
Ha det!