31 mars.

Hej där bloggen!
 
Då var redan måndagen över, snart. Jäklar! Ja, tiden går och nu är det till och med vår. Försöker rimma lite här, men nä jag slutar nog där (oh, det där rimmade faktiskt också!). 
Hade en riktigt bra helg, måste jag säga, den var fin på alla sätt och vis och jag bara njöt - allt kändes bara bra liksom. Good times. 
 
Jag väntade spänt och anade att jag skulle få ett sms om att min studentklänning kommit tidigare idag - och den kom! Så efter att jag varit och gymmat med Ellen, stack jag och hämtade den kort därefter. Den satt som en smäck; vilket är ganska otroligt då jag liksom chansade och tog en storlek som jag trodde skulle bli bra och så är den helt perfa! Ett minus var bara att den långa dragkedjan bak i ryggen var guldig - inte silvrig som jag trodde den var då det verkligen såg så ut på bilderna. Jag är alltså mer för silver så det var lite synd, men det är strunt samma känner jag då den var superduperfin i övrigt, verkligen! O.o 
 
Ikväll har Lee och jag lirat på våra cellos! Och det gick riktigt bra måste jag säga, för att inte liksom veta hur det egentligen ska gå till så att säga. Men det låter ändå bra, i alla fall början av låten, så det ska nog gå att fixa så småningom - eller ja snart för om knappt två veckor har hon ju sin fest. Ska öva även imorgon och förmodligen torsdag och fredag också, för nästa vecka kommer jag inte ha mycket tid till det. Det är faktiskt jäkligt kul att försöka synka varandra, men svårt såklart.
Har tagit mig en skål mjölk och flingor, det är så smarrigt med mjölk & K-Special! Åt godaste middan tidigare; med galiamelon, parmaskinka, parmesanost-skivor samt oliver. ÅÅH! 
 
Peace!
 
Min middag idag - damn!
 

'Cause you cut me deep.

Shakira har alltså släppt sitt nya album, som denna gång är självbetitlat. 
Jag har lyssnat igenom det och tycker det är riktigt bra, det är en grym blandning! 
Mina favoriter är: Cut Me Deep, Empire, 23 och Chasing Shadows. 
Här har ni Cut Me Deep, vilken har lite reggaeinfluenser och är enligt Shakira själv den råaste låten på albumet;
 
 

Weather = Amazing.

Goddagens bloggen!
 
Snacka om att det är en fantastisk vårdag idag. Har suttit ute länge i endast linne och nästan svettats, vilket är ganska sjukt för att vara såhär års ju! Man bara njuuuuter. Suttit ute med älskling och Peder och snackat om livet, typ. De andra har åkt till Ullared men vi kände inte för att hänga med. Får studiebidraget imorgon men jag har redan andra utgifter och dessutom måste jag lära mig att spara lite nån gång, i alla fall så att jag har lite kvar mot slutet av månaden..  
 
Vi såg ju The Great Gatsby igår kväll, och vad häftig den var! Riktigt snygg och välgjord. Den var riktigt tragisk dock, uuhh. Jag tycker låten Young And Beautiful med Landa Del Rey, som jag visste var med i den filmen, är så fin så jag lipade så fort jag hörde den, haha... Men den var riktigt bra!
 
Jag beställde nyss skor och halsband till balen, så alla grejer är i princip fixade vilket känns naaaaaajjjjsss! Blir nog bra det här, men jag är lite nojig vad gäller klänningen - hoppas verkligen den passar. Det är ju ganska risky att beställa en skräddarsydd klänning från en amerikansk sida, alltså, fast den borde ju passa perfekt då den är skräddarsydd, hehe. Den skulle anlända runt den 7 april, så jag väntar spänt på leveransen; ska bli så spännande att prova den, vilken känsla!!! 
 
Well. Nu kanske jag skulle plugga lite shinto! Senare blir det film, men först borde jag göra lite nytta.
Tror Peder tyckte vi kunde grilla idag, vilket jag hoppas vi gör - är sååå sugen på BBQ!! 
Peace!
 
Min favoritbild sedan en ganska lång tid tillbaka, den är så cool.