Hej helg!

Och hej kära blogg!
 
Den här veckan har jag jobbat rätt mycket. Har varit på en särskola två dagar vilket har varit kul! De hade friluftsdag ena dagen PLUS fritidshemmets dag-firande samma dag då de blåste spåbubblor och åt glass - så det var en väldigt kul dag!
 
Nu är det HEEELG vilket är väldigt skönt. Jobbade bara tre timmar idag tho. Efter jobbet gick jag en sväng på stan då jag behövde köpa mig en ny kajalpenna. Och vet ni vad som händer på stan? Jo, jag blir intervjuad av svt!! Haha, jag var typ skitnervös men det kändes så coolt efteråt. De frågade om hur ofta jag brukar kolla ner i mobilen när jag är ute och går eller cyklar då tittande på mobilen är inblandat i över 80 % av alla olyckor, tror jag han sa. Ingen aning om när det kommer på tv dock men kanske imorgon eller så. Vet inte när i så fall? Och i samband med vilket program? Det var väldigt spännande i alla fall! Haha.
 
Ludwig är och jobbar ikväll/inatt och jag har ätit hamburgare och tittat på Black Sails här hemma. Sweet!
Får se vad som händer i helgen. Funderat lite på att dra iväg men vet inte riktigt hur jag ska göra än. Vädret ska bli rätt tråkigt så känner för att vara hemma och bara slappa typ men saknar samtidigt familjen väldans mycket så skulle gärna vilja dra iväg och hälsa på lite familj och sådär. 
 
Lite bilder från min vecka:
Ett litet vattenfall från vandringen upp till stadsparken på friluftsdagen barnen hade.
 
I onsdags var älskling och jag och åt på Mäster Gudmunds Källare. Riktigt tjusiga lokaler!
 
Min fina fina fästman.
 
PLANKA!! OMG! Hade kuponger så vi fick två för en. Fatta vad najs! Planka är ju nåt av det godaste som finns, tycker jag i alla fall. Denna var helt amazing!
 
I onsdags var det ju chokladbollens dag och när jag var på Lidl i onsdags så hittade jag en raw food-bollsmix. Den var från GoGreen och innehöll bl.a. valnötter, dadlar, gojibär och lite olika fröer. De blev faktiskt riktigt goda!!

8 maj.

Tja, tja bloggen!
 
Hur har er helg varit? Bra? Jag tänkte väl det! Vädret hur ju varit fucking amazing och då mår en ju rätt så gott, right? 🌞🌞
 
Igår på dan var jag bara hemma och chillade med min älskling. Vi gick ut och la oss i en park och solade en stund och sedan gick vi hem åt vi lunch och tittade på film (eller började titta på en film i alla fall). Vid tre drog jag iväg för att jobba ett pass på äldreboendet, bara 4 timmar så det var helt okej.
Idag var vi bjudna till Hult för att fira bästa Felan som fyller år idag. Hade jättemysigt ute i solen i flera timmar med trevligt folk och åt grillad korv och god tårta som Felan fixat. 
 
Nu är vi hemma i Jönköping igen! 
Ska jobba som lärarvikarie en del nu nästa vecka. Har mest varit på boendestödet nu det senaste så det blir kul att göra lite annat. 
Nu ska jag spela Stardew Valley. Undrar lite vad jag gjorde innan jag började spela det? Så skönt att ha det när jag inte har nåt annat för mig, och dessutom blir jag så glad av att spela det. Kan säga att jag spelat det sammanlagt 48 timmar, haha... 
 
När vi åkte till Hult i förmiddags.

BBQ.

Hey ya'll!
 
Hoppas ni alla har det bra (såhär mitt i natten, typ, haha)! Jag är rätt trött nu och ska snart sova men tänkte bara berätta om min dag iite snabbt. 
Jag jobbade några timmar idag och sedan åkte jag och handlade lite gött att grilla då jag skulle möta upp Amanda och Hamid och ett gäng vänner till Hamid och grilla på Vätterstranden. Var så kul att träffa min kära vän igen (var på tiden!) och vi hade väldigt mysigt i solen med musik, dricka och grillat käk. Jag grillade halloumi, en riktigt god köttbit och en saftig majskolv - såååå gott! 
 
Sitter i sängen och chillar med musik, chips och cola nu och tittade nyligen på senaste avsnittet av Tampodden med Clara Henry och Freja Lindberg som gästade. Ett otroligt viktigt och bra avsnitt som alla borde se, verkligen. Klicka dig in här asap och se det! Jag blev helt inne i det då det var så himla intressant, just sayin'.