Halloween.

När man känner sig nere, när det känns svårt och det känns som att det bara blir jobbigare, då ska man söka upp närhet. Närhet läker allt, det är som plåster för själen. Det vänder, man tänker att man borde ha lärt sig det, men när melankolin infaller känns allt så tungt och hopplöst, tankarna låser sig. Det blir bättre, det gäller att prata och att lösa problemen som uppstår, det som får en att känna sig lost eller down. Man måste kunna glömma och förlåta, både när det gäller sig själv och andra.  
Alla känner vi oss vilsna i livet ibland. 
 
Så skönt med lov, man gör typ ingenting, bara chillar. :D Har idag ätit gulaschsoppa med älskling och hans syster Ofelia, det är bara vi hemma här hos dem, resten är i London.  
Jag började kolla på Game of thrones säsong 2 nu, vet dock inte om jag fortsätter. Visst, det är en bra serie och så men vet inte om jag riktigt känner för den liksom. 
Ludwig och jag var i stan förut, jag hämtade grejer hemma och sedan handlade vi lite stuff och jag hämtade ut ett H&M-paket; kjol, ring och halsband, allt var finfint, gillar verkligen att beställa grejer för det brukar bli rätt med storlekar osv, men kanske svårt att bedöma storlekar ibland på t.ex. väskor; jag missbedömde en väska, tänkte ha den i skolan men det var dessvärre en mini-handväska där böcker inte fick plats alls. Surt. Annars är det så smidigt, jag får lite panik i affärer, man kanske missar nåt snyggt, men på Internet ser man allt mycket bättre framför sig! 
 
Nu blir det film, ciao. 
 
 I min svarta poncho med rödmålade läppar. Tagen för kanske 2 veckor sedan.
 

One day baby, we'll be old, oh baby we'll be old.

Diggar.

Cleaning.

Hello 
 
Skräckfilmerna jag såg med friendsen igår var helt ok, tycker om Cabin in the woods, den var lite cool. Det bästa med den är Marty, skön lirare! Chernobyl Diaries såg vi också, ganska rysande. Agnes dog typ under filten, haha vännen.
Jag dammsög först hela våran lägenhet innan jag drog till morföräldrarna för att städa deras hus idag. Good girl!
Sedan blev det till att simma med Ewelina, Ludwigs trevliga syster alltså. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss; hela bassängen var ockuperad av lekande barn med enorma badringar och det var ett stort isberg mitt i alltihop där barn gled ner, så vi var beredda på att vi kunde bli mosade i vilken sekund som helst, haha. Lite jobbigt. Blev ändå några varv med slalom runt alla hinder i någon halvtimma. 
 
Åkte med hem till Ludwig sedan, så befinner mig hos älskling atm. Vi såg Iron Man förut, jag hade inte sett den så ville ta tag i det. Cool. Älska superhjältar! Vet inte vem jag gillar bäst, tror faktiskt Iron Man. Batman är också cool, men tror jag gillar Iron man mer, hans dräkt är så snygg. Thor gillar jag också, han är ball med sin hammare. 
 
Nu ska vi kolla på Phantom of the opera, en inspelning från musikalen i London. Har sett lite av den, mäktigt alltså. 
 
En vacker alle ute i skogen, det var då jag var med mamma och jagade. 
 
 
Jag spanade i kikaren, såg dessvärre inget särskilt spännande kan jag meddela.