Song of the day.

 
- Den är ju jättebra! 
 

Edit: Ser nu att den inte är tillgänglig längre, men det är låten Hungry Eyes av NONONO. 
 

26 februari.

Hejsan bloggen!
 
Onsdag it is. Och jag har ju inte bloggat sedan i söndags, så.. Hm. Jag har väl mest pluggat filosofi (även om jag inte gjort det jättemycket, haha) och varit lite med min älskling. Vi tog en långpromenad i måndags, runt sjön i solen - en solskenspromenad! Det var fint! 
Igår var jag förresten på blodcentralen då jag fått en tid för kontroll. Tog flera stycken blodprover och fick även svara på en del frågor. Både mitt blodvärde och mitt blodtryck var finfnt så det var ju bra! Kommer dock dröja innan jag får komma dit och börja ge blod, över en månad säkert - det får visa sig då jag får en kallelse på posten.  
 
Gjorde filosofiprovet imorse, och det gick bättre än vad jag förväntat mig. Svårt att hålla isär alla filosofer ju! Men det gick hyfsat ändå alltså. Är så dålig på att plugga, så var lite rädd att det inte skulle gå bra alls..
Älskling kom in till stan vid fyra och lite senare gick vi och åt pizza. Vi har varit så sugna, så vi var tvungna att slå till idag, haha! Satt fint med en tvåtusen (kebabpizza med pommes). 
Nu är vi hemma hos älskling och ikväll ska vi äta chokladglass (ska testa Sias) och titta på serier. Chiiiiill med lill-lördagsmys! 
 
Peace out!
 
Från promenaden runt Hunsnäsen i måndags.
 

Nighty night.

Hej där bloggen.
 
Hoppas ni läsare haft en fin helg! Jag vet att jag inte brukar vara sådär gästvänlig här i bloggen; jag brukar oftast låtsas om att ingen läser min blogg, om ni förstår vad jag menar. Jag ser min blogg mer som en dagbok än en blogg, för jag tycker att det blir bäst så. Men jag vet att det är ett gäng som läser varje dag, det finns ju en statistik man kan kika på (vilket är lite, bara lite läskigt, hehe). Tycker för övrigt att det är skitkul att ha en blogg man kan kolla tillbaka på; som en dagbok där det går att bläddra tillbaka, och till exempel titta vad man gjorde vid samma tidpunkt förra året, osv. Man glömmer ju bort alla detaljer! Och det är de som är så roliga att bevara här. Sedan är det ju såklart kul om folk vill ta del av det jag skriver.
 
Well. Har inte jättemycket att berätta om helgen eller så, tog det mest lugnt ute på landet och jag var väl inte på världens bästa humör - ibland hatar jag att vara tjej, varför dessa hormoner? Varför?! Så jäkla ostyriga, fuck off (!) liksom. Sorry.. Men det är inte lätt, alltså. Dock var det inte så farligt denna gången, men ändå.
Blev hämtade av Ludwigs mor som var så gullig och erbjöd sig, runt fem någon gång. Sedan dess har jag pluggat lite filosofi, varit i Davids lägenhet med honom och pappa och fixat upp Davids nya säng, samt handlat och tittat på film på teve med pappa - Unknown. En ganska spännande rulle! 
 
Godnatt bloggen. 
 
Hehehehe.
Fick en finfin tandborste av David! Med kryp på, mest skalbaggar då - favoriten av dem alla!