Fysiologi och anatomi.

Godmorgon, bloggen min!
 
Jag kör en liten mobilblogg såhär på morgonkvisten tänkte jag, på bussen in till stan. Tar ändå 40 min att åka så jag hinner gott och väl skriva lite strunt, right?! Haha.. Slipper snart denna pendling för övrigt, awesome!
Idag börjar äntligen den kurs jag nog ser fram emot mest, anatomi och fysiologi-kursen. Ser dock fram emot psykologin ganska mycket också, och den är snart den med. Blir så excited nu, tihi.. Ser såå fram emot att skaffa en massa ny awesome kunskap om människan, såå excited!
 
Igår kväll när jag kom hem från jobbet, spelade jag senaste GoT-episoden! Har inte funkat att spela den förut men nu äntligen var problemet fixat. Åh, det var så bra! Som vanligt, och så sjukt spännande. Jag får typ adrenalinkickar varje gång, hehehe.
 
Är lite småstressad över allting som komma skall, ska flytta och läsa anatomi på samma gång - ingen bra kombo. Ska verkligen ge järnet i denna kurs, eller man måste nästan det rättare sagt, så blir lite tufft att få ihop det kanske. Men det ska gå, har jag bestämt!
 
 
Ett happyface, måndagsmorgonen till ära. 
 

Dinner with friends.

Hallå där, god kväll osv. :) 
 
Hade en trevlig middag ute igår med de kära studiegruppskompisarna, Sofia, Johanna, Angelica och Emmy, 
Vi satt på Jensens ändå från sju till klockan blev elva (då det stängde, haha) och åt, drack och pratade om allt möjligt. Väldans mysigt vare! De är väldigt goa tjejer allihop, ser fram emot att lära känna dem bättre; att lära känna nya människor är ju så spännande och så otroligt roligt, every time! 
 
Idag har jag varit igång och fixat en massa; tvättat, städat och ba fixat och donat allmänt. Ludwig var och jobbade till fyra, och när han kom hem chillade vi en stund i soffan, för att sedan göra en smarrig middag bestående av fläskytterfilé, potatiskroketter och sås, samt sallad för min del. 
Ludwig gick och la sig precis, och jag känner att jag börjar bli himla trött nu så ska nog krypa till kojs jag med. Ska jobba imorgon, 12 till 20. Jobbigt när min älskling är hemma imorgon bara, hade ju velat hitta på nåt med honom såklart, men jag känner att jag borde passa på nu och tjäna ytterligare lite caaash!
 
Nästa vecka blir det massvis med plugg och flyttpackning och grejer, kommer typ bara kööööra nästa vecka. Kommer gå i ett, allting. Härligt dock, livet ska ju liksom rulla på med grejer, man ska ha mål och kämpa för dem, ta sig till nya platser, skaffa sig ny kunskap osv osv. Get shit done! Haha.. Livets motto. 
 
Nu ska jag hoppa i säng. Natti natti, bloggen. Peace!
Lite smått artsy pics från min Insta. Om ni vill följa mig heter jag cosmicblueberry där. Uppdaterar gaaanska flitigt där, måste jag ändå säga.
 

Tjugonde februari it is.

Wazzzzuuuup Friday?!!

 
Dayum, så skönt att ha första kursen överstökad nu! Värsta flumkursen typ, hehehe.. Tentan kändes väl okej, var några uppgifter jag var väldigt tveksam på osv men jag svarade så gott jag kunde på allt i alla fall. Får hoppas det går vägen ba!
Uuh, jag sov inte alls bra inatt. Ludwig var hemma i Hult och firade Peder som fyllde år igår, och det var så himla jobbigt att inte ha honom vid min sida. Hade väldigt svårt att somna, nån gång efter midnatt slumrade jag väl till men jag vaknade upp flera, flera gånger under natten sedan och vaknade kvart i sex sista gången (alarmet var ställt på fem i sex, haha, typiskt..). Hade sån ångest igår kväll bara, uh. Well, har fått ta igen några timmars sömn nu på dagen då jag tog en underbart ljuvlig nap! Blev väl närmare två timmar, tihi. 
 
Efter tentan idag hängde jag med Johanna på en shoppingrunda. Åkte till A6 och kollade på H&M, och jag köpte mig en ny spännande, mascara (typ en utgående variant från Maybelline de sålde för 75 spänn bara, Illegal Definition). Sedan drog vi till Solåsen och gick på Rusta med då jag ville kolla in några Essie-lack de sålde. Dock såg de inte särskilt bra ut, förmodligen var de gamla, så jag skippade det och köpte lite annat istället.
Ikväll blir det middag ute med min kära studiegrupp för att fira att vi tentat av första kursen. Ska käka på Jensen's (igen - för min del, åt ju där förrförra fredagen, hehe) och sedan får vi se om vi drar ut efter det, eller hur vi gör. Trevlans ju!
 
Ha en finfin fredag, läsare!
 
 
Outfit för kvällen. Vet inte om jag ska ha ett halsband? En silvrig örn.. Kan inte riktigt bestämma mig.