Fysiologi och anatomi.

Godmorgon, bloggen min!
 
Jag kör en liten mobilblogg såhär på morgonkvisten tänkte jag, på bussen in till stan. Tar ändå 40 min att åka så jag hinner gott och väl skriva lite strunt, right?! Haha.. Slipper snart denna pendling för övrigt, awesome!
Idag börjar äntligen den kurs jag nog ser fram emot mest, anatomi och fysiologi-kursen. Ser dock fram emot psykologin ganska mycket också, och den är snart den med. Blir så excited nu, tihi.. Ser såå fram emot att skaffa en massa ny awesome kunskap om människan, såå excited!
 
Igår kväll när jag kom hem från jobbet, spelade jag senaste GoT-episoden! Har inte funkat att spela den förut men nu äntligen var problemet fixat. Åh, det var så bra! Som vanligt, och så sjukt spännande. Jag får typ adrenalinkickar varje gång, hehehe.
 
Är lite småstressad över allting som komma skall, ska flytta och läsa anatomi på samma gång - ingen bra kombo. Ska verkligen ge järnet i denna kurs, eller man måste nästan det rättare sagt, så blir lite tufft att få ihop det kanske. Men det ska gå, har jag bestämt!
 
 
Ett happyface, måndagsmorgonen till ära.