Faves i sociala medier.

Tänkte jag skulle göra en lista med mina favoriter i cyberspace - både appar/hemsidor samt konton jag diggar. Tänkte det kunde vara en kul grej att göra då det alltid är trevligt att lista grejer men också för att kanske inspirera någon.
De sidor/appar jag hänger mest på är Instagram, Pinterest och YouTube men också en del på Bloglovin och här nedan tänkte jag att jag skulle lista mina favoritkonton på dessa sidor (förutom Pinterest för där följer jag inga konton direkt utan sparar/pinnar bara en massa bilder för inspo). Let's go!
 
Clara Henry
Tycker Clara är en så klyftig tjej med många bra tankar. Hon är jäkligt skön och jag diggar hennes attityd till saker och ting. Riktigt cool chey!
 
CutiePieMarzia (som nu bara heter Marzia på YouTube)
Älskar hur unik Marzia är! Hon har en väldigt egen stil vilket jag diggar och hon hennes videos är väldigt inspirerande!
 
Therese Lindgren 
Therese är en så himla gullig tjej som verkar vara så positiv och glad hela tiden. Hon är dessutom väldigt öppen och vågar prata om väldigt personliga grejer, vilket är uppskattat. Väldigt underhållande att hänga med i hennes vloggar och se vad hon gör om dagarna, för hon har alltid en massa grejer för sig och alltid en massa kul att prata om! 
 
 
Stina Wollter
Denna underbara människa alltså! Hon har så mycket viktigt att förmedla och jag tror hon har hjälpt mååånga kvinnor att ändra sin syn på sig själva till det bättre. Dessutom är hon ju så otroligt rolig! En sån stor personlighet.
 
Villfarelser
En massa sköna och aningen bisarra citat om vardagliga ting man kan relatera till - om man vill.
 
Natgeotravel 
Fina bilder på vackra platser och spännande mäniskor.
 
Gorillaz
Mitt favoritband NO. 1. Älskar att de lagt upp skitcoola små animerade berättelser på stories den senaste tiden! 
 
Historyphotographed
Gamla bilder på kända människor osv. Riktigt coolt!
 
Baddiewinkle
Måste nog vara världens coolaste och mest ungdomliga 88-åring! 
Bildresultat för bloglovin
Elsa Ekman (elsaekman.se)
Riktigt ball tjej med båda fötterna på jorden och med en väldigt cool och unik klädstil.
 
Linda Hallberg (lindahallberg.se)
Make up-artist som gör riktigt coola och annorlunda sminkningar. Kan verkligen sin grej och dessutom verkar hon vara en så härlig person!
 
Lisa Olsson (lisaolsson.se)
Gillar inte bara hennes Instagram utan också hennes blogg där hon lägger upp mycket fina bilder samt även tipsar om mycket snygga kläder osv. 
 
Clara Henry (http://blogg.ng.se/clara-henry/)
 Yes, Clara har en blogg med där hon skriver humoristiskt och saker och ting och visar upp intressanta saker på bild. Mycket bra!
 
Marzia Bisognin (marziaslife.com)
Marzia har även hon en blogg och jag gillar verkligen hur hon formulerar sig och beskriver saker och ting. Tycker Marzia har bra smak vad gäller kulturella ting så det är kul att läsa vad hon tycker om filmer, serier osv.