Dino shirts!

Inte ofta en hittar såhär snygga tischor! Älskar dinos!! 💚💚
Köpta på Bikbok.  
 
 
 

Esters Faves - Spring Edition.

 
Bildresultat för eos lip balm blueberry
EOS läppbalsam! Helt besatt! 
De innehåller bara naturliga ingredienser vilket ju är toppen, och jag älskar hur gott det doftar (jag har det på bilden med blåbär och acai) och hur fantastiskt smooth det känns på läpparna. LOVE!
 
Bildresultat för 13 reasons why
Denna serie har väl inget missat vid detta laget? Det har väl skrivits om den lite här och var och ja, den verkar vara ganska populär, vilket jag som då sett hela nu kan förstå för den är riktigt bra!! Det bästa är att den har ett så otroligt viktigt budskap men sen är den väldigt spännande, det är en väldigt bra story och karaktärerna är amazing. 
Bildresultat för japp all nuts
Hade helt missat denna men testade den i påsk nu och fasen vad farligt god den var!!! Japp med mandel och jordnöt alltså, yummy in my tummy!
 
Future Islands har släppt ett nytt album och det är fantastiskt. Lyssna så får ni se!
Bildresultat för loreal false lash superstar x fiber
Och så en ny favvomascara - L'Oreal False Lash Superstar X-Fiber (grymt långt namn ju, haha).
Den har två olika borstar, nummer ett och nummer två som ni kan se att det står, vilka man ska måla på i två lager för att bygga upp långa fina fransar. Gryyyym mascara om ni frågar mig!

170418.

Hej!
 
Nu har jag inte skrivit om mitt liv här på aslänge känns det som, så nu är det minsann dags alltså!
Har praktik nu igen och denna gången är det två veckor på vårdcentral. Var första dagen där idag och det blir nog bra!
Shit vad detta var svårt.. Vad ska jag skriva om egentligen? Har tappat detta rejält känner jag, detta med att blogga alltså, haha! Hur gör en nu igen? Nä men jag har väl inte haft några stordåd för mig egentligen men kände att jag måste uppdatera lite här ändå för annars kommer jag aldrig back on track, så att säga. 
 
Kan berätta om att jag åkte till Linköping i slutet på mars med Jessica för att träffa Bella och även Julia en sväng. Vi gick en runda på stan när vi kom dit på lördagen - för att shoppa och fika. Fikade/lunchade både på ett riktigt mysigt fik som låg i en stuga uppe på ett berg mitt i stan typ och lite senare tog vi även en kaffe på Espresso House där de fick utrymma hela stället efter att råttor invaderat stället, haha så galet! Hade varit en elektriker och grejat i taket så var förmodligen efter det men en blev lite chockad när en kvinna plötsligt skriker och rusar bort från sin plats, haha.
Vi var ute och dansade på Sliver på kvällen och sen missade vi sista bussen hem då tiden ställdes om till sommartid den natten och därmed hade även busstiderna ändrats tydligen; kallt som fasen att gå hem var det men jäklar vad snabbt vi traskade på! Trots det (haha) så var det var en bra helg! 
 
Har firat påsk hos pappa och Lotta nu i helgen vilket var väldigt mysigt med en massa god mat, påskägg och allt som hör till. Påsk är alltid najs och de hade verkligen styrt upp med jättegott käk och så!
 
Nu vet jag inte vad mer jag kan berätta så slänger in lite bilder istället!
 
Pics från min Instagram ester0id
 Jag i min nya jeansjacka från Monki som jag rådiggar!
 
Lite nagelkonst, eller så.
 
När våren tittade förbi. Nu är den dock ett minne blott, typ. 
 
 Ett lite annorlunda påskris.
 
  Söta kaniner från favoritbutiken TGR.
 
Påskpresent från mig till Ludwig (och mig själv, hehehehe). Jake och Demogorgon!
 
 Nejlikor och eukalyptus - LORD, vilken fin kombo!