Jobba jobba jobba.

Hello ma blog!
 
Idag har jag återigen jobbat. Fick sms från bemanningen 06:35 idag, så det var bara upp och klä på sig och dra iväg, dayum. Min magväska med nycklar och personalkort försvann igår när jag jobbade delad tur och var hemma tre timmar mitt på dagen, den hängde inte kvar där jag hängt den på klädhängaren uppe på kontoret. Hade verkligen ångest; borde inte ha lämnat den där med alla grejer i, hade en dålig känsla men jag ignorerade den, typiskt.. Jobbade i grupp E igår och idag när jag kom till grupp B där jag skulle jobba, fann jag den hängandes där! Haha, vilken jäkla röta alltså! Konstigt bara att den hängde där.. 
Ska jobba imorgon igen, haha shiiit! Blir sista dagen jag jobbar där då min period går ut imorgon och dessutom flyttar jag ju på lördag. 
 
Idag efter jobbet var jag på Netto då jag hade sett ett par kilklacksstövletter i reklambladet. Testade dem därinne, haha pinsamt, och de var ju ganska snygga för det låga priset (129 kr); men jag kände att jag nog inte kommer använda dem särskilt flitigt - klackar är inte riktigt jag och dessutom är det ju oskönt (ok - jag är nog mest ovan, men ändå). Istället handlade jag lite grejer till vårt blivande hem (mycket bättre), bl.a en fin kaffeburk i glas och en mortel i bambu. Åååh, snart smäller det! GAAHH!! 
 
Jag börjar inte förrän fyra imorgon, skönt. MÅSTE verkligen packa imorgon! Visst, jag har inte massor med grejer, men jag måste rensa en heeel del. Framför allt min garderob, men även min skrivbordslåda innehåller en del jag inte ska spara på. Sedan är ju frågan vad man ska spara på och vad man inte ska spara på. Knepigt det där! Så det kommer ju alltså ta en stund bara att bestämma det också, haha... 
 
 
 
 
 Måste visa den fina tröjan jag beställde igår, från Nelly. 
 

140927

Tja, tja bloggen. 
 
Känner mig lite sådär småstressad nu, då jag måste i säng typ snarast för jag ska jobba heeela dagen imorgon.. Så det får bli ett hastigt inlägg det här, men jag satt nyss och kollade igenom Bloglovin men så kände jag att jag själv lika gärna kunde blogga. Är liksom inte supertrött heller, så kan lika gärna hitta på nåt istället för att bara ligga i sängen och vrida och vända på mig. 
 
Vet dock inte exakt vad jag ska uppdatera om.. Att jag jobbat idag och igår, kanske. Har fått hoppa in lite, vilket är jättebra, men grejen är att det är lite jobbigt med alla nya grupper och områden osv; blir lite förvirrad emellanåt och det blir ganska stressigt och kämpigt vissa stunder. Men jag kämpar alltså på like a baws, och imorgon har jag delad tur - även att jag inte hade fått information om att jag skulle jobba då, haha.. Men tydligen verkade de inte ha hittat nån annan som kunde jobba då, så jag får väl ställa upp tänkte jag. Jobbar från sju till tio; med tre timmars ledighet mitt på dagen. Blir nog lite tufft, but u know - cash is king!

Idag efter att jag slutat, dröjde det inte länge tills min kärlek kom till stan med tåget. Gick och mötte upp honom och så gick vi hem till mig. Vi hämtade pizza (åt en salamipizza som var genialisk!), tittade på Doctor Who och myste, och nu har han dragit hem till Hult för jag ska ju ändå upp så jädrans tidigt imorgon - 05:50 är alarmet ställt på, uuhh!  
Idag är det för övrigt bara en vecka kvar tills flyttlasset går. Alltså, det här är typ helt ofattbart för mig! Fattar inte att jag ska flytta ihop med mitt livs kärlek, det kommer bli så bra
 
Åh, nu spelas grymma Boney M. i min Spotify med låten Barbra Streisand; och jag vill bara dansa loss!! Vill festa järnet och dansa som en disco queen. Men icke - här ska sovas.. 
Natti natti ya'll!
Peace out.
 
 Blev en aningen oskarp bild på min salamipizza, min mobilkamera är aningen knas ibland.
Men visst ser den väldigt smakfull ut? Det var den! Ljuvlig, med massor av ost och färska champinjoner som jag valde till som extra ingrediens. Aww man! 
Ser typ ut som att jag dricker blå öl av bilden att döma; ser ut som en ölburk bredvid den blå vätskan, haha. Men det är faktiskt energidryck med blåbärssmak, ska ni ha klart för er. Hehe!
 

Vi har en lägenhet!

Hej bloggen!
 
Ja, nu har vi faktiskt en alldeles egen lägenhet, Ludwig och jag. Känns så otroligt bra! Vi var och skrev på kontraktet i måndags, vilket gick väldigt snabbt och smidigt. 
I söndags shoppade vi massor med grejer till lägenheten på både Rusta och ÖoB, var där med Ludwig familj, och det är så kul det här! Flyttar in nästnästa helg så vi har ju ganska gott om tid att packa och förbereda oss, för såå jädrans mycket grejer har vi inte. Dock är det mycket annat praktiskt som ska ordnas, så vi har lite att stå i nu - vilket bara är kul! Allt är så nytt och spännande. 
 
Igår var Ludwig ledig, så vi åkte tillsammans med tåget från Jönköping hem igen i måndags efter att ha skrivit kontraktet. Vi åkte ut till Hult där på kvällen så att Ludwig kunde packa och fixa lite då han knappt kommer hinna med det annars med jobbet och allt. Jag kollade på en hel del Girls under tiden och har nu sett färdigt säsong tre; passade på igår innan mina två gratisveckor tog slut, hehe. Riktigt bra serie f.ö, den är väldigt intressant.
 
Idag har jag fixat lite grejer, ringt några samtal och packat lite grann. Ska laga mat om en stund, pappa hade nån rätt med torsk som Lotta hade gjort, med bl.a bacon och gräslök, det lät gott! Och lite senare ska jag iväg och lämna blod, för andra gången. Great!
 
Peace out!
 
Ser så fram emot att leva med denna fina människa.