Jobba jobba jobba.

Hello ma blog!
 
Idag har jag återigen jobbat. Fick sms från bemanningen 06:35 idag, så det var bara upp och klä på sig och dra iväg, dayum. Min magväska med nycklar och personalkort försvann igår när jag jobbade delad tur och var hemma tre timmar mitt på dagen, den hängde inte kvar där jag hängt den på klädhängaren uppe på kontoret. Hade verkligen ångest; borde inte ha lämnat den där med alla grejer i, hade en dålig känsla men jag ignorerade den, typiskt.. Jobbade i grupp E igår och idag när jag kom till grupp B där jag skulle jobba, fann jag den hängandes där! Haha, vilken jäkla röta alltså! Konstigt bara att den hängde där.. 
Ska jobba imorgon igen, haha shiiit! Blir sista dagen jag jobbar där då min period går ut imorgon och dessutom flyttar jag ju på lördag. 
 
Idag efter jobbet var jag på Netto då jag hade sett ett par kilklacksstövletter i reklambladet. Testade dem därinne, haha pinsamt, och de var ju ganska snygga för det låga priset (129 kr); men jag kände att jag nog inte kommer använda dem särskilt flitigt - klackar är inte riktigt jag och dessutom är det ju oskönt (ok - jag är nog mest ovan, men ändå). Istället handlade jag lite grejer till vårt blivande hem (mycket bättre), bl.a en fin kaffeburk i glas och en mortel i bambu. Åååh, snart smäller det! GAAHH!! 
 
Jag börjar inte förrän fyra imorgon, skönt. MÅSTE verkligen packa imorgon! Visst, jag har inte massor med grejer, men jag måste rensa en heeel del. Framför allt min garderob, men även min skrivbordslåda innehåller en del jag inte ska spara på. Sedan är ju frågan vad man ska spara på och vad man inte ska spara på. Knepigt det där! Så det kommer ju alltså ta en stund bara att bestämma det också, haha... 
 
 
 
 
 Måste visa den fina tröjan jag beställde igår, från Nelly.