Lana del Rey.

 
 
 
Ride (som inte har en musikvideo, utan bara en bild under hela låten)
 
 
Tycker att hon är så gudomligt bra, hennes röst är så ljuvlig och det är en sådan känsla i hennes låtar. Blir helt överväldigad. Överrumplad. Euforisk. Lycklig. Fascinerad. 
Skitbra sångerska!

Exhibition day.

Var, som jag skrev, på utställning idag. Från 10 till 13 skulle min klass befinna sig i skolan. 
Först blev det musik, tal och champagne med snittar till och sedan fick vi sitta och arbeta med skolarbete en stund. Fint anordnat faktiskt! Älskling var med mig. :) 
 
Igår efter skolan hängde jag med Varja hem till elevhemmet, hon bjöd mig på födelsedagsfika då hon fyllde år igår, fina vän! Hon hade bakat kärleksmums och sedan gjorde hon även chokladbollar doppade i vit choklad, yyuuuumm! 
Satt och vräkte i oss, även Johanna, Erik och Frida var där, så goa människor. 
När jag kom hem lite senare så var pappa och Lotta här, umgicks med dem innan de drog på bio och sedan satt jag mig och såg True Blood och drack kaffe. Plötsligt ringer älskling- när jag tror att han lagt sig med sin huvudvärk- och frågar om han får komma och sova hos mig, åh vad glad blev. 
 
Ikväll gäller mys med lillebror Isak och Ludwig hemma i stan. Har spelat Super Smash Bros hela kvällen, yeah! Körde även lite Mario Party 3 förut, så roliga minispel där. Körde bara på Mini Game Mode, bläddrade i bokhyllorna efter roliga games.  
Jag har naturkunskapsprov på måndag, så imorgon måste jag plugga hela dagen lång typ, därför blir det troligtvis inget bloggande. 

Peace out!!

Detta spel lirar vi ikväll. Dock inte den senaste versionen, utan det allra första till Nintendo 64.
WOHO :D
 
 

Velvet.

Åh, sammet är så fint! Har en liten crush på sammet. Ett magnifikt material som är urtjusigt till allt möjligt. 
Tänk er en biograf med det röda, böljande skynket som öppnas upp när en najs film ska dra igång, en ridå på en mysig antik teater, en trollkarl eller annan mystisk man med röd sammetskavaj eller bara ett par boots eller tights i sammet. Jag äger ett par boots från H&M i röd sammet i alla fall, überfina, älskar dem. Men nu är jag så sugen på ett par tights också! Det var jag förra hösten också, tittade runt lite men fann inget. 
 
Nu i höst är det lite inne med sammet också, inte helt fel att slå till då kanske, bonus liksom. Så jag har återigen tittat runt och på Romwe hittade jag sammetstights!! Den sidan är dessvärre amerikansk tror jag, så kanske blir lite jobbigt.. 
 
Sammet i all ära! Love it. 
 
 
Lana del Rey - Blue Velvet 
Kavaj och tights från Romwe
 
 

Sökte bara på google efter sammetsklänning och denna kom upp från Monki.
Kanske inte är tillgänglig längre.
 
Mina skor.