All you tricksters and hipsters and prophets in the sky...

Upptäckte alldeles nyss att The Cat Empire släppt nytt! Vad glad man blir när man ser sånt och får sig en liten surprise. Lyssnat lite grann och diggade denna, lyssna!
 
 
Dock var de andra också väldigt, väldigt sköna. Svänger verkligen asgrymt.
 
 
 
 

Fall.

Grejen är den, att under mitten av sommaren längtar jag alltid efter hösten; jag känner sug efter höst, en ren längtan. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är exakt, men jag gillar hösten, det är en för mig en inspirerande årstid. Den är lite mystisk, ljuset ute och färgerna i naturen är så karaktäristiska och luften är riktigt frisk; det kan vara skönt med den där nafsande kylan - man känner ork till att göra saker, till skillnad från sommaren, speciellt då det är som allra varmast och man kan bli helt orklös utan anledning. 
 
Nåt annat som är fint med hösten, eller som hör hösten till - de ljuva höstkläderna (men hallå, varför känns det som att jag gör reklam för höst här? Haha, gosh). Har kollat lite och planerar mina köp väl; ska nog köpa min lilla höstgarderob på en gång så det är gjort, och bestämma mig för att inte köpa mycket mer senare i höst (om jag inte hittar det mest iögonfallande plagg jag nånsin skådat, hehehe). 
Tänkte lägga upp ett litet kollage med stuff jag är sugen på att köpa här och nu, så att jag inte glömmer bort vad det var! Haha...
 
 
 En svart höstjacka (varit sugen på en svart parkas, H&M måste sluta läsa mina tankar), ett par snygga Cheap Monday-jeans, sköna tröjor och en kjol till mina knästrumpor vore finemang! Torgvantarna äger jag ju redan men tänkte att de passade in fint, liksom strumporna.

MGMT.

Jag blev ju smått exalterad när jag fick reda på att ett av mina absoluta favoritband kommer till Sverige, MGMT alltså, den 29 september. De släpper ett nytt album i höst, september tror jag, och då kommer de troligen turnera med det.
Jag vill verkligen dit, till Cirkus i Sthlm där spelningen hålls; det vore så värt för detta är ett av de band som tilltalar mig mest, det skulle vara helt exalterande att se dem live, oförglömligt. Grejen är att jag inte vet många alls som gillar dem lika mycket som jag och att dra själv vore lite tråkigt. Jag har smått ångest om jag ska vara ärlig. 

C'mon! Någon?

 
Alien Days, från deras nya album som officiellt släpps i höst