August 29.

Var hälsad!

Nu är skolan igång ordentligt, och det känns helt ok alltså; jag gillar mitt schema med tre sovmorgnar och ämnena är bara roliga sådana, i princip. Hade till exempel 'människans språk' idag, vilket är riktigt intressant och filosofi är jag ganska pepp på också, men den var dock inställd idag. Fattar dock inte grejen med humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering riktigt.. Men men, blir säkert finemang (eller nåt). 
 
Cellodejten blev av i tisdags och det gick finfint att spela och vi såg färdigt True Blood S06 nu, AAH! Den var bra. Men vill ha mer, var bara 10 avsnitt och inte 12 som det brukar vara, blah lite sorgligt. Jag älskar True Blood av hela mitt hjärta, det är fan så jäkla grymt!! Måste läsa resten av böckerna också. Hehe. 
Igår var jag och tog ut min p-stav efter typ 3,5 månader bara, men jag trivdes inte med den så. Främst för finnarna som kom tillbaka och som kliar och ömmar på ryggen; mina p-piller Yasmin jag åt förr motverkade finnar så jag saknar dem helt enkelt. Fasen vad Ludwig försökte skrämma upp mig i väntrummet, haha, dock är jag inte så skraj för sånt (jag rent utav gillar nasty stuff, spännande med blod och annat snusk ju) så jag var rätt kolugn när han sa att de skulle skära upp min arm med en s.k "rambokniv" osv.. Han är ju för rolig, min älskade.
 
Var och fikade på stan med min bejb Lee efter skolan idag, åt varsin grillad macka och drack latte. Myyys!
Redan torsdag idag så imorgon blir det Eksjö Stadsfest! Blev glad när det visade sig att älskling ska gå båda dagarna, wiiiiee! Jag är väl mest sugen på The Sounds men ska bli lite kul att se YOHIO och Syster Sol med. Hoppas på att upptäcka lite nytt på Vaxblekaregården också; där älskling och jag satt och myste till Trummor & Orgel förra året. Blir nog trevligt! 
 
Är hos älskling ikväll och nu ska vi se Warm Bodies, älskling gick med på det tillslut woho! 
Peace out.
 
The latest on Insta;
Sminkad med ögonskugga av älskling, more is less, eller hur var det nu?
 
Fika med min fina, fina vän idag.
 
 
 
True Story.
 
Heter förresten 'bohemianblueberry' på Instagram om nån vill följa, hihi.
 
 

Movies of the weekend.

Hej.
 
Har sett riktigt bra filmer med älskling den här helgen, så tänkte väl mest berätta om dem. Finns inte så mycket annat att berätta just nu, så.. Hehe. :D 
 
I fredags kväll såg vi först "The Gods Must Be Crazy", från '80, en film jag såg för typ 4, 5 år sedan kanske? Det var nog på en tekniklektion i skolan, i 7an eller 8an, minns inte. Hur som helst så hade jag ett minne av att den var så jäkla rolig och har velat se den ett tag nu, och det visade sig att den var hur skön som helst; rent utav klockren! 
Handlar om en bushman som går på äventyr, kan man väl säga, och träffar på civiliserade människor ute i vildmarken. Bushmän är ju helt ociviliserade och lever i en helt annan värld, så det blir ganska roliga följder.
Älskar hur de har filmat också, de liksom snabbspolar ibland vilket blir jäkligt komiskt- älskar det! Måste vara en av de filmer jag diggar mest. 
 
 
 
Igår kväll såg i filmen "The Big Lebowski" från '89, med The Dude, som han kallar sig, i huvudrollen. En urskön snubbe med grym stil, man kan inte annat än att stordigga honom. Av misstag blir The Dude, eller Jeffrey Lebowski som hans egentliga namn är, tagen för att vara en annan person vid samma efternamn; en miljonär-Lebowski. Han blir ganska pissed när ett gäng som är ute efter miljonären istället kissar på hans matta, den som gjorde sig så bra i hans vardagsrum. Han tar därefter hjälp av sina bowlingpolare för att tillsammans med dem lösa detta problem. 
Handlingen kanske inte låter så jäkla tilltalande men The Dude gör hela filmen, liksom, behövs inte mycket mer. 
 
The Dude.

Friday, august 23rd.

S'up, mate? 
 
Well, jag tycker att det är en härlig dag! Som sagt; jag har alltid haft en bra feeling på fredagar, av nån konstig (?) anledning. Alltid skönt med helg i och för sig. RELAX.
Hm, idag efter min sovmorgon till 09:40 hade jag bara en lektion tydligen - svenska. Visste sedan igår att lektionen humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering var inställd idag men inte att min sista lektion gymnasiearbete var det också. Dock var det ganska skönt, efter att jag ätit en chill lunch med Ellen och Daniel så gick jag hem och bytte om för ett gympass i det vackra vädret, körde en timma och jag känner att jag börjar komma i form nu - skööön känsla. 
Åt mellis med David-bro som kom hem från mamma och vi snackade om indianer; trevlig stund! Därefter åkte far och jag till Dollarstore för att shoppa lite nödvändigt, jag har varit sugen på lösgodis så jag plockade ihop en 20- kronorsburk, omnom! Blev skjutsad till Ludwig efter det så jag är i Hult nu alltså. 
 
Blir en chillhelg den här helgen, Ludwigs föräldrar har dragit till deras Spanienhus så det blir bara älskling, Lina och jag här. Ska se lite film; blir bl.a The Big Lebowski och jag vill även se Warm Bodies då Daniel och Ellen sa att den var asbra. Ludwig gick dock inte med på förslaget när jag nyss nämnde det; "den ska vara som Twilight fast med zombies, ju!". Men AAH, den verkar ju skön svarade jag. Well, får se den en annan gång.

Peace out, trevlig helg.