Vila i frid, Loke ❤

Hej bloggen.
 
Igår var en sorglig dag. Finaste lilla Loke gick bort endast två år gammal. Han hade skelettcancer visade det sig, efter att de upptäckt en knöl och sedan röntgat honom. Så fruktansvärt hemskt!
Jag gillade Loke så himla mycket, han var en så härlig vovve helt full av energi, och dessutom var han väldigt underhållande och otroligt mysig.
Kommer ihåg när mamma precis hämtat hem Loke och vi satt på köksgolvet, mamma, lillebror och jag. Loke var så himla gosig och gick upp i våra knän och bara kurade ihop sig för att sedan slumra till på nolltid. Han var helt bedårande. Redan som valp var han väldigt modig och backade inte för nåt, och han hade en sån cool attityd till allting som skedde runtom honom.
 
Svårt att förstå det som hänt. Och det är så himla synd om mina kära mor, lider verkligen med henne, och Gunder med förstås. Gunders fina lilla drever Sita blev överkörd för ett tag sedan, efter att hon rymt, så de har bara Jaga nu. 
Kommer sakna Loke väldigt mycket, gör på riktigt ont i mig. Snacka om att livet kan vara oväntat - både på gott och ont, men när det är på ont är det aldrig kul, inte nånstans.
 
Älskade Loke, du kommer för alltid finnas i mitt hjärta. 

29 juli.

Hey ya'll!
 
Hoppas ni mår fint ni som läser - det gör i alla fall jag!
Förrförra helgen var jag i Eksjö för att träffa lite vänner och festa loss lite. Var så himla kul att träffa Jessica igen efter en ganska lång tid, minns inte exakt hur länge men minst ett halvår i alla fall. Fick även träffa lite andra härliga människor. Hade en väldigt rolig förfest och sedan drog vi ut till hotellet.
 
 
I helgen var både Ludwig och jag lediga och då hade vi Matilda, Viktor och Arild här och hade en väldigt good time; pratade, kollade videos, drack och spelade Avalon. Tänkte dra ut men det gjorde vi aldrig sen då klockan blev lite mycket, eller den var rättare sagt lite mycket när vi kom på att vi kunde dra ut, haha. Vi frågade folket på Jodel vad det var för inträde på Spira, men ingen svarade oss. Viktor fick bara dislikes som respons, vilket vi inte fattade då vi liksom bara ställde en enkel fråga vafan, haha. Var så kul när Ludwig och Viktor satt och joddlade en massa sen och frågade varför ingen svarade på oss, de var liksom helt ivriga så det var lite skoj.
 
Idag är vi lediga igen, min enda lediga dag denna vecka, och vi har varit på stan och gjort lite ärenden samt käkat lunch på Jensens. Mysigt värre. Ikväll ska vi på bio och se Ant-Man. Har hört att den ska vara väldigt bra så det blir spännande.
Annars då, jag tränade styrka hemma i vardagsrummet imorse. Har pausat mitt gymkort en månad nu så får göra det bästa av saken. Ska börja gå powerwalks oftare, träna lite yoga (vilket jag tycker är väldigt skönt) samt köra på utegymmet nere i parken eller köra styrka hemma. Funkar ju ändå! Kände att det inte blev så mycket gymmande nu när jag jobbar så pass mycket, men ska börja träna där i höst sen igen. Älskar verkligen att träna!
 
So long. Bye!
 
Tränade med Deadpool idag

Moments of joy.

Hej bloggen min.
 
Har haft en del moments of joy idag, som rubriken alltså lyder. Dels på jobbet då jag hela tiden träffar intressanta människor som gör mig glad, men också då jag var på gymmet förut och sprang på rullbandet som aldrig förr. Haha! Ni anar inte alltså, jag var helt lyrisk för jag blev inte det minsta trött utan kunde bara springa på - i evigheter kändes det som. Jäklar vilken känsla, jag var tvungen att le väldigt brett en stund, hehe..
 
Tänkte även berätta lite om gårdagen, då både Ludwig och jag var lediga och drog iväg på en liten utflykt till Jönköpings Stadspark. Låg bara cirkus 20 minuter från oss, men väl där strosade vi runt lite, gick på fågelmuseum och kollade in djurhagarna där det fanns lamor! Lite spännande. Vi hade med oss fika också så det blev dessutom lite picknick. Det var underbart mysigt kan jag lova! Vi sa flera gånger att vi måste göra sådana små äventyr oftare.
På kvällen träffade vi Matilda och drog och åt sushi på bästa haket, himla trevligt det med. 
 
Peace out!