Constellations.

SÅ skön. Gillar låten. 
Som min bror sa, han verkar inspireras av astrologen Carl Sagan.

Fredag.

Fredag! Skönt skönt. 
 
Jag har historia och har inte så jättemycket att ge just nu, ska kolla Inglorious Basterds så fort jag kan, men nu passar jag bara på att blogga lite då vi inte har Internet hemma. Jag ska ändå plugga matte senare, strunta i sötsaksförbudet och äta lite pepparkakor och dricka lite glögg med pappsen. Ludwig ska lana med sin polare Robin ikväll och imorgon, men hoppas på att få se honom lite i alla fall.
Imorgon ska jag hänga med mamma på julbord!! Det är med jaktfolk och hon frågade om jag ville hänga med, lät mysigt. :) 
 
Igår drog Varja och jag till gymmet, på Prästängen faktiskt där jag knappt gymmat förut. Finns en cool magmaskin där och lite mer än vad det finns på skolans gym, så det är najs. Vi bastade länge efter det, gött.
Hängde sedan med Ludwig och hans päron hem då de kom från Jönköping efter att ha firat farmodern. De kom strax efter halv 10. Sedan drog vi hem och jag klippte Ludwigs hår, kapade en liten bit av hans långa fina svall. 
 
Första snön har lagt sig tillrätta och det är minusgrader nu, perfekt. Heeej mitt vinterland! Nu är jag hääär, yeah. 
Jag menar, allt för julkänslan, jag älskar julen! Har dock lite ångest för alla julklappar jag vill köpa som jag inte riktigt kan.. Men det blir nog fint, saknar mina bröder och hoppas de båda kommer hem till jul. Älskar min familj så och att vara alla samlade är så ovanligt nu för tiden. En anledning till att julen är så fin - gemenskapen. 
 
Haha, jag klämmer in så mycket jag kan här nu, passar på. 
 
#snow
Weheartit.com

Want.

Jag undrar när jag blir nöjd.. Hehe. Ska shoppa med mamsen lite nästa helg, mest sugen på sammetsbyxorna till vänster från Gina Tricot, skjortan och de grå mjukisbyxorna.