Spain was insane.

Hallå där!
 
Vi kom alltså hem från Spanien i lördagskväll, väldigt sent. Blev faktiskt skjutsade av Ludwigs underbara mor hem från Skavsta. Hon är bara för fin alltså, ni anar inte!
Jag har varit så himlans trött hela denna veckan så jag har inte pallat med att blogga förrän nu. Fattar inte vad det är men antar att jag inte riktigt kommit ur semester-modet riktigt än. Har inte sovit så jättemycket nu i veckan heller och har jobbat sen i måndags. Går på schema nu på boendestödet och ska göra det november ut vilket är jätteskönt! Jobbar typ 80% lite drygt för en som är sjukskriven, så det är rätt lagom för då kan jag nog plugga lite framöver med. Vore skönt att klara åtminstone en kurs till innan jag börjar skolan igen.
 
Well, nu måste jag allt ta och berätta lite om Spanien! Vi hade det riktigt härligt och det var verkligen sköna människor som hängde med - hela bunten. Vädret var på topp nästan varje dag och vi åt och drack en massa gott. Låg mest vid poolen och slappade om dagarna, men en dag åkte vi iväg till ett gammalt fort, i en stad inte så långt från byn där de har huset, och turistade lite. Gick med telefon-manicker och lyssnade vilket var rätt så trevligt, hehe. Och sista dagen drog vi till Málaga, alltså på fredagen. Låg på stranden, var ute och åt tapas på kvällen och sen drack vi lite ute på en bar. Ingen jätterolig stad måste jag säga, utan den var rätt tråkig (förutom att det var fint med stranden och sådär). Vi hade bokat ett backpacker hostel i centrala Málaga där vi slaggade natten till lördagen då vi skulle flyga hem från Málaga. Och juste, jag har fått bästa smeknamnet ever - Esteroid. Fyndiga Simon som kom på det en kväll, typ första kvällen tror jag, så det är vad typ alla kallat mig - och jag älskar det! Hade verkligen en skitbra vecka. Fem av fem churros, eller nåt (inte för att jag åt det i Spanien, men).
 
Nu är vi i Hult! Jag är ledig i hela fyra dagar nu, rena rama lyxen att jobba 80%, haha. Ludwigs moster och hennes familia är på väg hit nu, samt även Ludwigs morfar. De kommer ändå från Bollnäs. Blir kul att träffa dem!
 
SPANIEN;
 
 
 
 
 
 
 

On our way.

På bussen mot Skavsta nu, woohoo! Ska bli grymt jäkla skönt med semester alltså, speciellt efter två intensiva arbetsveckor (eller ja, efter typ en hel sommar med jobb rättare sagt). Varit ledig en enda dag på 11 dagar nu, hehe.. Blev visst lite mer jobb än jag tänkt mig.
Jag var ju ledig från jobb en vecka direkt efter sommarjobbets slut då jag pluggade till en tenta, och vet ni - jag klarade den!! Så jäkla skönt för nu kan jag hoppa på plugget i januari igen.

Jag ska verkligen njuta nu! Dricka massa sangria, läsa, bada, sooola, äta gott och sånt sweet. 😎 Jag beställde Marzias bok som jag ser fram emot att läsa väldigt mycket, läste första kapitlet på bussen nu och den är spännande.
Nä men detta kan inte bli annat än bra alltså!

Blir nog en uppdatering från Spanien nån dag, ska ni se.
Peace! ✌️

Justice.

Justice har gjort comeback och släppt lite ny musik, och jag är helt tagen! Speciellt av Randy som är typ nåt av det bästa jag hört! Vilket genialiskt sound alltså. Safe and Sound är också bra - skön bas! Ser verkligen fram emot ett höra resten av låtarna i det kommande albumet Woman.
Justice är nog det bandet som fick mig att börja lyssna på mycket elektronisk musik. Jag såg ju dem på Hultsfred 2012 och började lyssna på dem innan festivalen för att tagga till och blev nästan lite frälst minns jag.