I see a boat on the river, it's sailing away.

Jag är ett stort fan av Boney M. Började då mamma köpte en skiva med dem och vi dunkade dem i bilen för några år sedan. Jag älskar discomusik! Eller ja, typ 80-talsmusik överlag. Så himla najs.
Tycker att Boney M har sån härlig energi, och de ser så underbara ut när man kollar på deras liveuppträdanden på Youtube. De har många bra låtar, och nu har jag funnit en ny favorit som är så somrigt härlig! Vill ju bara iväg till någon tropisk paradisö och leva livet, liksom. Ok, ska ju till Spanien nu och det duger gott och väl, men känslan i låten är lite mer tropisk liksom, haha.. Lyssna och njut. Videon är dessutom väldigt härlig! De har så sköna dance moves, speciellt snubben!
 

La España.

Hey ya'll!
 
Inte bloggat på en vecka nu ju, blah! Kommer ju aldrig ihåg vad jag gjort när det gått så lång tid, så får alltid sitta och tänka efter en bra stund för att kunna återberätta mina bravader. Ja, jag är glömsk, hehe..
Jag har tränat en hel del i alla fall, fasen vad jag älskar att gymma (har jag alltid gjort), så jäkla gött är det. Har fått in en rutin att jag springer på bandet både en stund innan och efter styrkepasset, så det är bra. Varierar styrka med kondition. 
I lördags mötte vi upp Matilda och Victor på Sushi Latino, och därefter drog vi ut och tog några öl på en mysig bar utanför oss här. Hade en jättetrevlig kväll med dem! Så himla goa båda två, gillar dem. Har säkert sagt det förut, för jag är ju som sagt glömsk. Jag brukar berätta samma historia flera gånger för folk och så. Hahaha yep, sån är jag. 
 
Den här veckan har både Ludwig och jag varit väldigt flitiga med plugget, har suttit i biblioteket alla dagar denna veckan förutom i tisdags, för då hade vi lite annat för oss. Ludwig har gjort det sista på sin kurs han pluggat upp och jag håller på med in uppgift som ska in fredagen efter vi kommer hem från Spanien, kände att jag var tvungen att sätta igång med den då den är ganska stor. Ska sammanfatta ett kapitel i boken, som f.ö är på engelska, och det är drygt 50 sidor långt - krävs lite på den uppgiften med andra ord. Jag valde kapitlet om medvetandet, så det är väldigt intressant. Handlar bl.a om drömmar och drogpåverkan, och sånt tycker jag är väldigt kul att studera. Har kommit en bra bit nu, så det känns helt ok, men är lite stressad då det blir lite svårt att plugga i Spanien. Tar ju inte med mig datorn eller så, men den feta boken drar jag dock med mig så kommer ju läsa en del ändå.
 
Alltså åååh, SPANIEN!! Jag är så grymt peppad, nästan lite uppspelt. Har verkligen sett fram emot det här, ska bli så kul att se hur huset ser ut och allt. Är typ 30-40 grader där nu, helt sjukt. Kommer bli 10 helt underbara dagar där med massor av sol och värme, vackra landskap, härliga människor, god dricka, bad i poolen och allt som hör till. OOOOH YEEES! Får se om jag vågar prata nån spanska med, försökte snacka lite häromdagen men det gick inget vidare kan jag säga, haha. Man tappar ju så mycket när man inte håller igång det, tråkigt. 
 
Peace out!
 
Såhär taggad är jag på Spanien, hehe

Game Over.

Hello there. 
 
Tänkte berätta om gårdagen då det var sittning, Game Over-sittning som Pedsex Park höll i. Kul med speltema! Dock svårt med utklädnaden, men jag fick idén att göra Tetris-"pusselbitar" som vi kunde ha runt halsen i ett snöre - så jag tog pysslade lite i tisdagskväll, ritade ut bitarna på kartong och målade dem med vattenfärg. Blev faktiskt väldigt bra! Kände att det var kul att göra nånting i alla fall! Dock hade de ingen vinnare av utklädnaden, vilket var tråkigt. De glömde nog bort det för på alla andra sittningar jag varit på så har de utsätt vinnare för bästa utklädnad. 
Well, jag mötte upp Sofia, Emmy och Johanna vid systemet igår och sedan gick vi hem till mig och hängde. Jag delade på en flaska riktigt gott rosévin med Sofia, och vi spelade spel och lyssnade på partymusik. Det var soft!
 
Sittningen var helt okej. Vissa saker gjorde de väldigt bra, men det kunde varit lite mer action då det var lite segt emellanåt. 
Efter sittningen gick vi till Bongo, ett lite hippare uteställe som också ligger på Tändsticksområdet. Satt där en liten stund innan vi knallade tillbaka till Aka då de hade öppnat där. Var inte en enda kotte när vi kom dit though - även att klockan var över halv 10, haha. Kom dock ganska mycket folk efter en liten stund och sedan blev det ganska ösigt. Vi käkade lite och satt och chillade och skrev lite på varandras ovvar, och innan vi drog hemåt en stund före midnatt dansade vi loss lite. Härligt, härligt.
 
Måste bara berätta en annan sak. Jo, igår när jag (vi) kom innanför dörren då jag mött upp vännerna, ser jag en påse från Lager157 hänga på sovrumsdörren. Jag anade vad det var i, och jag hade helt rätt - det var drömskjortan i linne!!! Var nämligen och tänkte köpa den för ett tag sedan men då var den helt slut i butik. Jag har liksom inte tänkt på att beställa från Internet, men nu hade alltså Ludwig gjort det. Guuud i himmelen, vad jag älskar den mannen! Jag blev verkligen överlycklig, var ju så besviken när jag inte fått tag i den, och jag har inte heller kunnat släppa den ur tankarna. Ååh, alltså jag är kär i den skjortan, och ännu kärare är jag i min Ludwig. 
 
 
 
Det var väldigt snyggt ordnat i sittningslokalen.