Den 29 december 2013.

Tjosanhejsan.
 
Igår blev älskling och jag hämtade av hans polare vid tvåtiden. Jag blev avsläppt hemma och de åkte iväg för att spela spel med polare.
Jag chillade en stund innan det var dags att dra till Agnes för filmkväll med henne och Amanda. Mötte upp Amanda efter att jag handlat godis på Netto (bästa lösgodiset i stan där) strax efter sex för att ta sälle hem till Agnes. Vi satte oss nere på Agnes säng när vi kom och snackade en stund och bläddrade på Netflix bland skräckfilmerna. Dock hade vi funderat på några innan, och det blev tillslut Boogeyman. Det var väl ingen höjdare, kanske, men den var åtminstone lite nervkittlande. Haha. 
Sedan spelade vi lite sällskapsspel. Först blev det Geni, som Agnes vann och sedan körde vi även Settlers of Catan som jag hade med mig. Amanda hade inte kört det förut, så vi försökte förklara under spelets gång och sådär. Agnes vann tillslut även detta, och shiiet vad vi fick stressa mot slutet då pappa kom och skulle hämta upp Amanda och mig. Det var dock rätt kul, för Agnes blev lite galen och ville verkligen vinna så hon köpte lite grejer för att få fler victory points och bara "GAAAH!", haha. Fin kväll med kära vännerna. 

Today

Jag städade i över 2,5 h förut; så nu är det fint här hemma! Lagom till nyår då vi ska fira här hemma, brorsan, älskling och jag samt deras tjejer osv. Blir trerätters och allt! Ser jag fram emot, blir nog najs. 
Annars är det lugnt här. Jag försöker få tag på min älskling överallt, men får inget svar.. Får se när han dyker upp helt enkelt.

Peace out!

Igår började jag läsa bok sex av True Blood-böckerna. 
Jag hade tänkt läsa alla böcker innan jag ser allra sista säsongen av TB som kommer nästa år.
Grejen är den att jag oftast brukar tycka att böckerna är bättre än filmerna/serierna som baseras på dem, men när det gäller True Blood är jag faktiskt lite osäker - den serien är så jäääkla awesome.
 

Dreaming of my own home.

 
 
 

Inrednings-inspiration hämtad från H&M Home, IKEA och Google.

December 27th.

Tjenispenis!
 
Igår kväll inväntade jag som sagt min älskling. Jag tittade på Historieätarna firar jul, som var så jäkla bra och jag skrattade riktigt gott flera gånger. De är ju så jäkla sköna och programmet är bara så klockrent med dem som programledare. Love it. 
Det roliga var att när Ludwig kommit tittade vi på det igen då det gick igen vid tio. Inget mig emot! Pappsen kom hem från Nässjö där han varit på bio med Lotta, och tittade med oss och sedan fastnade vi framför Gladiator en stund allihop. Dock kollade vi inte färdigt utan älskling och jag tittade på, eller vi påbörjade i alla fall ett Fringe-avsnitt. Den serien är, eller verkar i alla fall grym! Har ju bara sett tre avsnitt än. Den är i alla fall jäkligt cool, det var ett tag sedan jag såg lite awesome sci-fi, tror jag minsann. 
 
Idag sov vi ganska länge och efter att vi käkat frulle tittade vi på Fringe igen. Sedan drog Ludwig till polare och jag gick då ut på stan för att kika lite. Jag var ute efter ett par svarta jeans faktiskt och jag hittade ett par på Lindex; för endast 100 spänn och det satt bra och allt - så jag slog såklart till! Hehe. 
Mötte Amanda och Jossan på stan och vi pratade lite om att vi borde planera filmkvällen vi ska ha, Amanda och jag. Imorgon har vi nu bestämt (istället för söndag vi först tänkt oss), Agnes, Amanda och jag. Får se om kanske Jossan också är med, dunno. Vi ska vara hos Agnes och det blir mysigt att träffas och titta på skräckis.
Jag försökte skriva lite mer på min religions-pm innan älskling och Mackan kom och vi gick och hämtade pizza. Sedan spelade vi Settlers of Catan, skoj skoj (även att Ludwig vann, hehe). 
 
Vi är hos Ludwig nu, han behövde dra hem och fixa ombyte och sånt, så vi sover här inatt. Blir nog ännu mer Fringe skulle jag tro, kanske nån film.
 
Laters!
Peace.
 
Instagrammade denna bild förut och skrev att "de 1,5 åren vi varit tillsammans är obeskrivliga. Älskar dig så".