Sky.

Hello.
 
Ska sova alldeles snart men tänkte bara skriva nåt hastigt sådär. 
Jag drog till Ludwig direkt efter skolan idag med en skolbuss, saknade honom massvis då vi inte setts förrän i söndags, åh. Jag var som jag skrev ute hos mamma igår. Fick skjuts dit av pappa runt halv 9, tog in hundarna från hundgården och jag fascinerades av månen och himlen, det var något speciellt med skyn igår! Var det inte? Gick hem från gymmet tidigare och upptäckte att molnen spruckit upp i skyn och en vackert blå himmel skymtades på ett sätt som jag anser lite mystiskt vid femtiden såhär års. Fascination! 
 
Känns fint med fredag imorgon, aahh alltid! 
Lite sovmorgon imorgon bitti tack vare den inställda engelskan så jag tar en buss in runt 9. 
G'night!
 
 Mystical sky, igår vid femtiden.
 

January 29.

Baaaack!
 
Jo, jag är faktiskt här igen för att skriva lite. Nåt filosofiskt galet? Kanske, får se vart detta leder..
 
Är ute på vischan atm, drog ut hit för att umgås lite med min underbara mor, ska nämligen hit och ta hand om våra jyckar imorgon då hon drar iväg på äventyr, så åkte hit en dag innan för att träffa min självaste mor också. Dessutom beställde vi min födelsedagspresent lite i förväg; kläder!! Jag räknar ner dagarna till min 18-årsdag nu, välkommen du ljuva frihet! Haha, nåt sånt.
 
Vad har hänt? Jo, skolan har förstås hänt, matteplugg inför prov har hänt, celloövande har hänt (borde hända oftareee!) men annars inte mycket. Efter idrottslektionen igår blev jag skittrött så jag låg mest hemma halvdöd; tog i till max på cirkelträningen vi hade med både styrka och kondition, gosh. Orkar nog träna ett pass imorgon innan jag har cellolektion och innan jag drar ut hit igen. Finemang.
 
Well, peace out.
 
 
 Mysigt här ute, dock mysigare under somrarna, extraordniärt rättare sagt.
Vår uteplats vid det där bambu-staketet, urfint tycker jag.

Seven.

En del saker är svåra att förstå och att Ludwig och jag varit tillsammans i sju månader nu är ganska otroligt. Älskar honom bara mer och mer för varje dag som går och jag kommer alltid att älska honom. Han är så jäkla bäst. You're the best around, nothing's gonna ever keep you dooown! Min Ludwig 
 
Blev en chillidill-lördag med älskling och Lina. Först tittade vi på Jumanji, vilken jag lade ut en gif ifrån i inlägget Board Games. Jag hade inte sett den förut och den var bra, det är en äventyrs/fantasy-film från 1995 om ett magiskt brädspel, alltså. Spelade mer Dominion och även Cthulhu Fluxx och sedan lagade vi riiiiktig mat tillsammans också; Lina ville ha riktigt mat och inte hamburgare och shit, haha, rätta takter. Så det blev kyckling, Ludwigs hemmagjorda pommes och sås av spadet som Lina fixade. Mumsigt var det! Vi såg sedan filmen Looper, ball action/sci fi-rulle som utspelar sig i framtiden år 2074. Handlar om att möta sin framtid och att slåss mot sitt förflutna, som det står på framsidan. Svår att förklara men det är en helt ok actionrulle.
Vi har dessvärre inte sett nåt Weeds, kanske drar ett avsnitt nu innan vi sussar sött. 
 
G'night.
 
Idag har Ludwig Scissorhands och Hattmakaren Ester varit tillsammans i sju hela månader. 
HAHA, jo, kul grej det där Face in hole.