Femtonde augusti.

Hejsan!
 
Hoppas ni mår bra därute. Idag har ju i alla fall vädret varit väldigt fint! Det tackar vi för - härligt med lite sensommarvärme. Ser ut att bli lika fint imorgon men sen senare i veckan ska det bli lite svalare igen och lite regnigare - typ som förra veckan I guess. Det har verkligen känts som höst ute nu det senaste, men jag klagar dock inte för jag gillar verkligen hösten. I alla fall den tidiga hösten när det inte hunnit bli så jätteruggigt. Höstkläder är de bästa kläderna tycker jag, och allt som hör hösten till är bara så jäkla mys!
 
Jag hade en så otroligt skön helg hemma med Ludwig i helgen. Var så skönt att bara vara. Hade lite lösa planer att åka iväg nånstans, som till typ Gränna eller så, men vädret blev ju inte jättebra så vi stannade bara hemma och chillade. I fredags kväll åkte vi dock iväg en sväng till Victor och Matilda och spelade tv-spel (Overcooked och Tricky Towers) och drack lite, vilket var skoj. Och juste i lördags gick vi ut och åt buffé på Chili Thai och sedan mötte jag upp Jessica och Julia som var i Jönköping för att bränna stålar. Kollade i lite butiker med dem och sen tog vi en kaffe innan jag var tvungen att dra hem för att pappa och Lotta skulle komma förbi oss. De hade köpt en ny bil så de ville ut och köra lite och hörde om de kunde komma förbi oss en sväng. Jädra snygg kärra asså! Jag är så taggad på att ta körkort nu och skaffa en egen bil nån gång i framtiden. Hade tänkt jag skulle försöka fixa det i höst men har ju liksom inte övningskört en enda gång så borde kanske köra lite innan jag börjar en kurs, så att säga.
 
Well, vi kollade även på några Batman-filmer i helgen: den första Batman-filmen regisserad av Tim Burton samt Batman Begins och The Dark Knight. Har sett Christopher Nolans filmer (de två sistnämnda) förut men inte Burtons. Gillar allihop men Nolans filmer är ju verkligen top notch. Speciellt The Dark Knight, vet ni varför? Jo, på grund av Jokern - min absoluta favorit. ÄLSKAR Heath Ledger som Jokern, JÄKLAR vad han är bra!! Är kär i den karaktären, haha.. Han är fullkomligt knäpp och det är det jag gillar så mycket - att han gör det så bra och på ett så genialiskt sätt. Han är som gjord för de rollen. Så fruktansvärt COOL! 
 
Annars så är jag inne på sista veckan på sommarjobbet nu. Ska börja plugga lite smått igen nu också; bestämt mig för att göra en tenta om typ tio dagar så det är bara till att sätta igång.. Yep.
Får se vad som händer i höst annars, förutom plugg. Blir väl lite som i våras om jag inte hittar nåt annat. Skulle gärna vilja testa på nåt nytt så ska söka runt lite. 
 
 Bild från när mamsen och jag var ute och plockade fleeera liter blåbär förra helgen. Och jag fick ALLT med mig hem! Mamsen hade redan blåbär i frysen från förra sommaren sa hon. Så gulligt av henne.
 
 Frukt. I min fina fina fruktskål. 
 
 Relativt nyklippt och nyfärgat hår right there *thumbs up*
 
Köpte ett billigt nagellack på Willys som var superfint och doftar bubblegum! Var dock tvungen att måla typ fyra lager för att det skulle täcka bra, heh.