Ledig torsdag.

Hej där!
 
I torsdags var både Ludwig och jag lediga från jobbet - perfect! Vi sov ut ordentligt och sen gick vi ner till Olgas Crepes & Gelato och åt crepes till brunch. Yummy in my tummy! De hade dock inte de matigare crepesen nu på sommaren så det fick bli med glass istället - men det var ju gött det med! 
 
Sen gick jag en powerwalk till stan för att köpa en bärplockare så att jag senare kunde gå ut och plocka blåbär, och jag köpte även lite annat smått och gott på TGR (som står för Tiger och det är en riktigt kul butik som har massor av coola/roliga/finurliga/typ smått onödiga saker till superbra priser, wihoo!). 
Jag drog ut i skogen halv 9 på kvällen och var väl ute och plockade blåbär i typ en timme. Blev inte så mycket bär men vad det underlättade att plocka med en bärplockare alltså! Skitnajs. En får ju rensa lite mer bara men det gör inte så mycket. Ska ut och plocka snart igen när jag har mer tid - flera liiiiter! Blåbär är bäst!
 
Hade en väldigt bra ledig torsdag med andra ord. :)
Både Ludwig och jag jobbar i helgen och ikväll är vi hemma och chillar. Har käkat pizza och tittat på Ip Man. Har även försökt fånga lite Pokémon men spelet buggar så mycket så jakten varade inte länge, hehe. Det låg nere helt ett tag idag då det kom till Sverige idag och när det funkade igen så buggade det för mycket. Speciellt när man fångat en Pokémon för då frös det och pokébollen bara låg kvar där på marken och vi fick starta om hela tiden. Jag fixade spelet i början på veckan via en hemsida och det har funkat finfint innan. Well, ser fram emot när det funkar problemfritt! Har inte kört så mycket än men det blir nog skoj. Pokémon is the shit!
 
Time for some pics:
 
 
 
 
Måste bara visa detta fina trämemory jag köpte på TGR - för ynka 20 kronor!