En nattlig update kommer här.

Howdy!
 
Nu har det gått alldeles för lång tid sen jag senast skrev så nu måste jag tänka till lite, haha. 
Nä men sååå mycket har jag inte att berätta för sååå lång tid har det ju inte gått och jag har mest varit i skolan eller typ pluggat. Men förra helgen var vi ju på firande i Eksjö och Nässjö så det kan jag berätta lite om för det var jättemysigt!
 
Vi var hos mormor och morfar förra fredagen för att fira både mig, mormor och Ludwig. Blev bjudna på god mat och jag fick superfina presenter! Fick en strykbräda och ett strykjärn av mamsen och Gunder, Nintendo 3DS-spelet Poochy & Yoshi's Woolly World samt en amiibo-Poochy av David och av morföräldrarna fick jag en jättefin sangríakanna och en flaska rödvin. Hade jättemysigt, och jag tog blodtryck på allihopa vilket var kul! Så nu kan jag det och jag hoooppas jag får det på examinationen på måndag! Hehe.
På lördagen åkte vi till Nässjö för att käka middag hos pappsen och Lotta. De hade styrt upp en middag och en finfin dukning i italiensk stil! Fick trerätters bestående av anti-pasto, pasta carbonara och köttbullar i tomatsås och så glass till efterrätt. Supernajs verkligen! Och jag fick ännu fler presenter - Therese Lindgrens bok och en SYMASKIN!! Hade önskat mig en symaskin (bland annat) men blev väldigt surprised att jag verkligen fick en! Den var från både mamsen och pappsen och respektive, och jag blev såå glaaad! 
 
Var på stan med Ludwig en sväng idag då jag skulle köpa tyg och lite grejer till att sy en tröja. Hade en idé om att sy en sammetstopp då jag sett ett så fint sammetstyg i tygaffären, och ikväll började jag på den men fasen vad svårt det är. Har inget mönster så freestylar lite. Inte så haj på inställningar och grejer så när jag väl började sy innan så fastnade tyget i maskinen och då pallade jag inte mer så la mig i badet med ett glas vin och bara NOPE, haha. Blev så sjukt frustrerad. Fick dock upp tyget som fastnade tillslut men känner att jag inte orkar fortsätta ikväll även om jag verkligen vill bli färdig med den. Spännande hur den blir alltså.. Känns inte så lovande tyvärr men det är ändå första gången jag gör en tröja så det får bli vad det blir helt enkelt. Sytt upp en massa gardiner också och de blev i alla fall bra, haha.  
Well, vi har träffat Ludwigs härliga faster Linda och deras kusiner Alfred och Amalia idag. Och Felan, Lina och Henrik kom också hit. Var ute och åt burgare till lunch och sen har vi hängt hemma hos oss och fikat och spelat Jackbox. 
 
Peace out! 
 
 Italiensk afton hos pappa och Lotta.
 
 Poochy - en present från brorsan.