Topp sex favoriter för tillfället.

 
Bildresultat för animals hbo
Serien Animals på HBO. Riktigt underhållande och cool!!
 
Bildresultat för festis blueberry pear
 
 
Den nya Festis med blåbär- och päronsmak, vilka är två favoritsmaker of mine. Dessutom är den sparkling vilket är ett plus i kanten. Den är god!
 
Lager 157 har börjat sälja skor och jag köpte två par förra veckan. Bl.a. denna variant här ovan, som jag tycker påminner om den skon som Rihanna designade för Puma. Skitsnygg tycker jag. Sen köpte jag även ett par helsvarta låga Converse-liknande dojor. Faktiskt riktigt sköna och de är verkligen prisvärda, 200 spänn kostar dem (jag fick dem för 100 kr då de var billigare vid lanseringen)!
Bildresultat för mando diao good times
Senaste albumet, Good Times, av Mando Diao. Finns några riktigt bra låtar där som bl.a. Good Times, Shake och One Two Three.
 
Bildresultat för hårolja macadamia
Köpte en liten flaska av denna hårolja från Macadamia när jag var på Lyko, då jag fick den för en billig peng i kassan i samband med ett annat köp. Har testat den ett antal gånger nu och tycker om den! Känns så bra att smörja in topparna lite antingen efter en dusch eller bara om håret känns allmänt torrt och frissigt nån gång. Den luktar jättegott också! Har köpt en annan håroliga från Moroccanoil också men tycker nog mer om denna. Undra hur mycket det egentligen vårdar, går väl inte direkt att reparera slitna hårtoppar? Men det känns i alla fall mjukt och glansigt efter man smetat in hårtopparna med det, haha.  
Relaterad bild
Cookie Crumble från Magnum. Trodde den var ny men den kom visst förra året nån gång, på typ hösten tror jag. 
Täckt av relativt mörk choklad och med kaksmulor i överdraget, och supergod vaniljglass inuti. God precis som alla Magnums glassar!