170520.

Helloo!
 
Vill först bara hylla detta fantastiska väder som pågått nu, riktig jäkla sommarvärme sådär plötsligt bara - så himla göttigt! Har väl varit uppemot 30 grader i tre dagar nu och det är bara 20 maj = SOFT!
 
Welliewell! Om jag ska börja berätta lite om vad som hänt i veckan kanske, och det har inte hänt sådär extremt mycket förutom plugg och lite seminarie och grejer, och sen var vi på bio och såg Alien Covenant. Den var okej, inte skitbra och inte skitdålig, men okej haha. Jag har inte sett de gamla Alien-filmerna men ska ta och göra det snart tänkte jag!
 
Igår eftermiddag styrde jag kosan mot Eksjö för att hänga med lite peeps. Jessica hämtade upp mig från tåget i Nässjö och sen drog vi då mot Eksjö, först hem till henne för att byta bil till deras coola gamla cab och sedan körde vi runt i den samt handlade lite grejer till middagen och drinkarna. Älskar att åka cab! Måste nog fasen skaffa mig en egen nån gång! Drog sen hem till Jess igen och efter en stund kom Candra dit och sen drog vi och hämtade upp Frida, en kompis till Jess, och sen drog vi på Jessicas brors fotbollsmatch för att se första perioden av den. Därefter drog vi hem till Jess igen och grillade kycklingspett, käkade, drack lite drinkar och sen dansade vi loss till ABBA och andra gamla goa låtar. Det var mysigt!
 
Idag kom Bella till Eksjö så vi, Jessica och jag, hämtade upp henne och Candra i stan och handlade picknickmat, och sen körde vi mot Borgmästarängen för att chilla i solen där. Solade topless, snackade om livet, lyssnade på somrig musik och hade en allmänt good time i den stekande solen i några timmar innan vi drog mot stan igen och jag tog tåget hem mot Jönkan.  
När jag kom hem stod Ludwig och gjorde egna hamburgare i köket. Såå fiint! Och de var jättesmarriga och väldigt mättande (läs: gigantiska), hehe. Käkade dem framför en serie och ikväll har vi bara chillat loss. Hade tänkt dra på en minifestival ikväll i Huskvarna men kände inte att det var värt det riktigt så struntade i det alltså.
 
Peace out!
 
 Tog typ inga bilder igår eller idag så här får ni en mysig bild på min loverboy istället!