Livsstatus.

Hej!
Haha, rubriken? Huh? 
 
Nä, men jag tänkte jag skulle ge en liten uppdatering om min livssituation just nu för jag har fått reda på lite bra nyheter. JO, det är så att jag kan gå vidare i skolan!! Jag klarade tentan jag gjorde senast och därmed klarade jag också spärren för nästa termin så nu kan jag kötta vidare - sista året! Trodde inte det skulle gå men I did it! Skön känsla ändå, och gött att äntligen veta hur saker och ting blir. FINT!
 
Igår hade jag seminarie på morgonen vilket gick finemang. Sen gick vi och handlade mat för veckan och pluggade.  
Idag har vi varit och simmat. Ska försöka få in det i rutin att dra och simma minst en dag i veckan, för det är faktiskt riktigt skönt och ändå ett rätt kul sätt att motionera på ju!
 
Jag var så sjukt trött när vi kom hem från simhallen så tog en nap. Den var tänkt att pågå under ca 25 minuter men två timmar senare steg jag upp ur sängen... Den där snoozeknappen är en farlig uppfinning den, eller hur? Haha, fan!
Nu sitter jag i köket, dricker kaffe, dunkar musik och väntar på att mina sötpotatischips ska bli klara. Kollat in lite roliga recept på lite nyttigare snacks på Pinterest och blev så taggad på att göra en massa spännande grejer! Ska göra en glass nu också - på fryst banan, jordnötssmör och kakao. Jag har nämligen slutat äta socker nu, eller okej - inte helt och hållet för det är ju en hel del produkter som innehåller socker som jag kanske "råkar" äta, typ som Max hamburgerbröd vi åt igår, men ska i alla fall utesluta "rena" sötsaker; som godis, kakor, läsk etc - för att se hur det funkar och vilken inverkan det har på min kropp - ur ett hälsoperspektiv. Kul att experimentera lite! 
 
Vi ska kolla på filmen Coraline sen. En stop motion-film (från 2009) av de som gjort Kubo tydligen, som jag helt missat! Fick nys om den idag och kände att jag måste se den asap! 
 
Ta hand om er och ha en fin vecka❣️
 
Har väntat länge på nya Dirk Gently-säsongen som äntligen kommit till Netflix, så har kollat en del på den nu. Inte jätteimpad än så länge men hoppas den blir bättre. Första säsongen avgudade jag dock!
 Och hur fina glas fick vi inte av Ludwigs morfar Nisse i julklapp? Ludwigs familj var uppe hos honom över nyår så vi fick glasen i söndags. Jag älskar sånna där sugrörsskedar, de är perfekta att dricka latte med. 
#1 - - Ellen:

Woohoo! Gud, vad najs att du kan plugga vidare! You rock!!

Svar: Åh, hihi tack finis! Det känns så skönt :D
Ester

#2 - - Sara:

Vad skönt att ha klarat spärren! Alltid en sådan lättnad när man har klarat en tenta.