Fyra dagar i Spanien.

Hallå där!
 
Nu är jag redo att berätta lite om hur Spanientrippen var, woho! Haft fullt upp med skola och grejer i veckan så har inte känt ro till att sitta ner och blogga, men nu är det fasen dags, haha. 
 
Det var verkligen ingen värme i Spanien utan de hade typ rekordkallt där när vi var där, lol. Det var snökaos i Málaga men huset ligger dock 16 mil därifrån och i byn huset ligger var det ingen snö men det var i alla fall nån minusgrad eller två på nätterna och på dagarna var det bara några få plusgrader. Hade inte mycket sol heller men på lördagen tittade solen fram och det blev verkligen mycket varmare när den var framme! Även att det är vinter i Spanien nu, eller det börjar väl gå mot vår där men solen värmer verkligen på ett helt annat sätt än här i Sverige vid den här tiden för trots att det bara var typ 7 grader på lördagen så kunde man nääästan sitta i t-shirt när solen kom fram, riktigt skönt!! Synd bara att vi inte fick mer sol än lite på lördagen men det går ju inte göra mycket åt och vi var glada för det vi fick såklart. Det var rätt mysigt på kvällarna när vi alla satt på övervåningen vid brasan och kurade.
 
På torsdagen åkte vi till Sierra Nevada. Så otroligt häftigt att åka så högt upp i bergen på de kringelkrokiga vägarna! Mäkta imponerande. Sierra Nevada är alltså en skidort som ligger typ två mil upp i bergen och det var riktigt mysigt! Nästan lite pittoreskt då det var rätt så litet men väldigt packat med olika byggnader, butiker och restauranger. Blev riktigt sugna på att åka skidor när vi tittade upp i de enorma backarna och såg alla skidmänniskor gå runt och se coola ut i sina skidkläder, men hade inga bra kläder med oss så det får bli en annan gång. Vi tittade vad det skulle kosta att hyra skidutrustning och liftkort, och det var jättebilligt! Typ 200-300 spänn för liftkort och typ 200 spänn för skidutrustning (per dag), tror jag det var. Grymt ju! 
Vi gick ut och åt på en jättemysig restaurang på kvällen och sen sov vi på ett lite billigare hotell vi hade bokat. Spännande upplevelse!
 
Sista kvällen var vi uppe på baren i byn och det var disco så vi dansade och hade kul! Både Ludwigs mor och jag dansade med en gubbe på 82 år, haha. Så himla söt! Försökte prata spanska med honom vilket var rätt skoj. Inte det lättaste men gjorde mitt bästa och det känns så coolt att faktiskt kunna prata lite av nåt annat språk - även om det gick rätt så jäkla knaggligt, haha. Folket är verkligen så härliga där! Speciellt de som äger restaurangen i byn för de är så himla glada och trevliga hela tiden. Älskar att en får tapas när en beställer in dricka. Behöver liksom inte beställa in nån middag egentligen för en får så mycket tapas/snacks till drickan, hehe. Fast vi brukar ändå beställa lite annan mat, tog friterade räkor och de är så himla goda där!
 
 Hade en mysig liten resa med Ludwig och hans päron. Här nedan kommer lite pics!
 
Sierra Nevada.
 
 Vyn från vårt hotellrum. Helt fantastisk! Jag älskar berg.
 
Måste bara visa detta. 
Var på IKEA i Málaga efter att vi anlänt på onsdagen och då såg i detta - SNAPS! Så coolt!! Haha.
 
Blev några promenader bland alla olivträden.
 
Här satt vi om kvällarna och myste (och värmde oss).
 
Sangría!
 
Det är ett charmigt gammalt hus de har.
 
Big juicy beautiful spanish tomatoes!
 
På hemväg.