Veckan som gått.

Hej där!
 
Bloggar just nu från Krösatåget, ska alltså hem till Jönkan igen efter en supermysig helg i Eksjö. 
Hade en supermysig baby shower för Lina igår som var jättekul! Blev lite senare igår hämtad av mamsen och Gunder och åkte ut till dem och åt grillat och kollade Eurovision och myste. Lillebror var också där så det var kul att få umgås med honom med! Och idag var morrmor och morfar ute och fikade med oss. Åkte sedan med dem in till stan för att hänga med Amanda. Satt på hennes balkong och catchade upp och sen gick vi och handlade lite och sen drog jag alltså till tåget. Haft en jädrans mysig helg med andra ord!
 
Har haft en väldigt bra vecka för övrigt. Hade bara en föreläsning och ett seminarie i skolan, var och gick bredvid i Gränna igen och i fredags hade Ludwig och jag en sån otroligt skön dag med pizzalunch och en lång, göttig nap på tre timmar!! Haha..
 
På kvällen gick jag en skön skogspromenad och kom fram till värsta stället med en massa fontäner och grejer, vilket visade sig vara Vattenledningsparken. Precis när jag kommit upp dit typ så kom en hund springandes ut från skogen mot mig och jag som har ganska mycket respekt för hundar jag inte känner blev förstås ganska rädd men det visade som tur vara en jättego boxer som glatt hälsade på mig och hoppade upp på mig, sedan satt den sig bredvid mig och tittade mot skogen. Efter en liten stund kom ägaren, som var en hyfsat ung kille, halvspringandes ut från skogen och när han kom fram till oss ursäktade han sig så mycket. Hunden var tydligen bara nio månader gammal och som han sa "i trotsåldern" så den hade alltså smitit ifrån honom med kopplet på sig, hehe det var lite kul. Och det var av honom jag fick veta att det var i Vattenledningsparken jag hamnat. Jag frågade var jag var nånstans och han bara "du är inte härifrån eller?" och så skrattade han till lite. 
 
Sen i fredagskväll kom Lina och Henrik och hälsade på oss och vi fikade med goda bullar Ludwig hade bakat, eller babka som det kallas (google it!), och hade supertrevligt med prat och roliga videos (japanska tv-shower alltså, oh lord) ända till typ halv ett på natten, haha.  
 
Nu är jag inte på tåget längre, kom fram till Nässjö så la av med bloggandet och nu har jag varit hemma ett litet tag! Kom hem, fixade lite, sprang en runda och sen kom Ludwig hem från jobbet och vi har käkat toast. Mys!
 
 Instapics!
Ludwig och jag var och åt tacos i måndags, på Tokyo18. Gottigott!
 
En sån otrolig vacker tid på året nu.
 
Kolla vilket squad! Vill ha allihopa men köpte dessa tre godingar till att börja med. 
 
Från baby showern. Så himla fint fixat med allt!
 
Var med mamsen på Bringners i förmiddags och blev helt till mig av alla fina blommor. Denna blomma tyckte jag var cool, vad det nu är för nån.
 
Igår innan jag åkte mot Eksjö, i blommig kimono and stuff.